Index / Cars / Hoe maak je een 1997 Mercedes Benz C230 ruitenwisser Reparatie

Share This Post

Cars

Hoe maak je een 1997 Mercedes Benz C230 ruitenwisser Reparatie

De 1997 Mercedes Benz C230 heeft een enkele, grote wisserarm dat de gehele voorruit reinigt, in tegenstelling tot een dubbele ingeschakeld systeem. De grote wisserarm ligt in het midden van de kap en heeft bijna 180 graden beweging. Dit wisserarm is

AdvertisementDe 1997 Mercedes Benz C230 heeft een enkele, grote wisserarm dat de gehele voorruit reinigt, in tegenstelling tot een dubbele ingeschakeld systeem. De grote wisserarm ligt in het midden van de kap en heeft bijna 180 graden beweging. Dit wisserarm is essentieel voor de veiligheid van de bestuurder en dient correct te werken allen tijde. Als uw ruitenwisser arm niet goed af te vegen of is knock-out van de positie, kan uw vermogen om de weg te zien tijdens een regenbui of andere slechte weersomstandigheden in gevaar brengen. Gelukkig is het herstellen van de enkele ruitenwisser is een eenvoudige taak die kan worden gedaan in minder dan een half uur.

Wat je nodig hebt

Siliconen glijmiddel

schroevedraaier

2 tangen

Double-buis verharding epoxy

Reparatie vangen armbeweging

Stel je ruitenwisser arm in de twaalf uur positie en zet uw auto af.

Open de motorkap en verwijder de top plastic cover van de wisserarm. Houd het stevig vast en trek het deksel omhoog en weg van de arm.

Druk de twee lipjes aan de zijkant van de belangrijkste deksel door ze te drukken met uw vingers of een schroevendraaier. Trek de afdekking uit wanneer de tabs release.

Bestrijk een siliconen glijmiddel op de aandrijfas en sliders dat de ruitenwisser arm te bewegen. Vervang de belangrijkste deksel en bovenklep en sluit de kap.

gebogen arm

Grip een gebogen arm onder en boven de bocht met twee halve maan sleutels of een tang.

Duw de arm weer in de uitgangspositie.

Controleer of de oplossing gewerkt door de wisser arm op en ervoor te zorgen dat het zich verplaatst van zijn oorspronkelijke positie eindigen in een snelle beweging.

Gebroken arm

Meng gelijke delen van een dubbel-buis verharding epoxy samen. Een buis bevat de epoxy of hars en de andere verharder. Wanneer gemengd, vormen een sterke band.

Royaal borstel de twee contactvlakken op de gebroken arm met de gemengde epoxy.

Houd de gebroken arm voor de benodigde tijd op de verpakking zodat de arm bindingen correct.

Share This Post