Index / Cars / Hoe maak je een 1985 Camaro Fuel Pump Install

Share This Post

Cars

Hoe maak je een 1985 Camaro Fuel Pump Install

De brandstofpomp op de 1985 Chevy Camaro bevindt zich in de benzinetank. Wanneer de brandstofpomp niet meer werkt, zou de auto beginnen te spugen en sputteren, of helemaal stoppen. U hoeft niet om uw auto te nemen naar een professionele auto technicu

Advertisement

De brandstofpomp op de 1985 Chevy Camaro bevindt zich in de benzinetank. Wanneer de brandstofpomp niet meer werkt, zou de auto beginnen te spugen en sputteren, of helemaal stoppen. U hoeft niet om uw auto te nemen naar een professionele auto technicus om de brandstofpomp te vervangen. U kunt zorgen voor het probleem in uw garage of oprit. De taak moet ongeveer twee uur duren als u een aantal fundamentele auto-reparatie vaardigheden.

Wat je nodig hebt

Automobile jack

steunpoot

Wrench set

Socket set

Het verzenden van eenheid hulpmiddel

drain pan

Pop de kap op de Camaro en koppel de negatieve accukabel met behulp van een sleutel om de terminal moer los te maken. Verlichten de druk op de gastank door het verwijderen van de tankdop. Koppel de brandstofleiding van de benzinetank met een sleutel. Tap de brandstof in de opvangbak.

Plaats het wiel blokken voor de voorwielen. Til de achterkant van de Camaro met de auto-aansluiting. Plaats een krik onder het voertuig in de buurt van de jacking punt en op te trekken aan het frame. Verwijder de moeren van de gastank bandjes met behulp van een stopcontact en ratel. lager voorzichtig de gas tank van het voertuig.

Verwijder de verzendende eenheid uit het gas tank met behulp van de verzendende eenheid gereedschap om de vasthoudende nok los te maken. Verwijder de O-ringen en gooi ze weg. Koppel de brandstofpomp van de verzendende eenheid met behulp van een sleutel.

Bevestig de nieuwe brandstofpomp aan de verzendende eenheid en draai het op. Steek de verzendende eenheid in de brandstoftank. Installeer nieuwe O-ringen, dan zet de nok op zijn plaats met het gereedschap. Til de benzinetank weer op zijn plaats op de auto en draai de banden met behulp van de socket en ratel.

Verwijder de steunpoot onder de Camaro en laat het voertuig op de grond. Giet de benzine terug in de gastank en installeer de tankdop. Sluit de negatieve accukabel en draai de terminal moer met de sleutel. Start de auto naar de brandstofpomp te testen.

Hints

Rook nooit terwijl u werkt op uw auto.

Share This Post