Index / Huis / Hoe maak je een 14-Foot Curtain Rod

Share This Post

Huis

Hoe maak je een 14-Foot Curtain Rod

Een extra groot raam vult een kamer met natuurlijk licht gedurende de dag en biedt een weids uitzicht over de buitenwereld. Het vinden van een gordijnroede lang genoeg om 14 voet overspannen kan zowel duur en uitdagend zijn. Door het maken van uw eig

AdvertisementEen extra groot raam vult een kamer met natuurlijk licht gedurende de dag en biedt een weids uitzicht over de buitenwereld. Het vinden van een gordijnroede lang genoeg om 14 voet overspannen kan zowel duur en uitdagend zijn. Door het maken van uw eigen 14-foot gordijnroede, kunt u een aanzienlijke hoeveelheid geld te besparen en pas het aan inrichting van uw kamer.

Wat je nodig hebt

  • 14-foot pijp of houten pluggen

    Metaalzaag

    Acrylverf

    Gordijnroede montagemateriaal

    eindstukken

Selecteer het materiaal voor uw 14-voet gordijnroede. Gebruik een metalen pijp voor een industriƫle look. Gebruik houten deuvels of PVC pijp voor een meer traditionele look. Blijf bij materiaal met een diameter van ten minste 1 inch of meer van de sterkte vanwege de lange afmeting.

Snijd het hout of buis met een handzaag tot een lengte van 14 voet. Verf de 14-voet staaf met elk type acrylverf op accessoires van de kamer te passen.

Plaats vier stukken van gordijnroede bevestigingsmateriaal. Zet een aan beide zijden van het raam en twee meer op gelijke intervallen. Gebruik gordijnroede hardware die groot genoeg is om de diameter van de stang of het gebruik pijp leidingen waar u de staaf kunt vastklikken tegemoet te komen.

Maak en installeer eindstukken voor het einde deel van het gordijn staaf. Eindstukken zijn decoratieve eindstukken dat je lange gordijnroede een afgewerkt uiterlijk geven. Boor gaten in houten ballen, lijm ze op hun plaats en verf ze om de staaf te passen. Maak een met stof beklede finial door te snijden gaten in twee tennisballen. De gaten dienen groot genoeg om over de uiteinden van de gordijnroede worden. Bedek de tennisballen met stof en steek de uiteinden in de ballen voordat glijden ze op.

Doe de gordijnen op zijn plaats op de stang met behulp van gordijn clips of glijden ze over de stang als de gordijnen zijn tab-tops.

Plaats de 14-voet staaf in het montagemateriaal om de installatie te voltooien.

Share This Post