Index / Bruiloften / Hoe maak je de perfecte trouwjurk

Share This Post

Bruiloften

Hoe maak je de perfecte trouwjurk

Je hebt over wandelen bepaald dat gangpad omdat je een klein meisje was, en nu is de grote dag nadert gedroomd. Of u nu kiezen voor een jurk uit het rek of het hebben van een heeft de voor jou, volg dan deze tips en maak uw droom die uitkomt. Begin j

AdvertisementJe hebt over wandelen bepaald dat gangpad omdat je een klein meisje was, en nu is de grote dag nadert gedroomd. Of u nu kiezen voor een jurk uit het rek of het hebben van een heeft de voor jou, volg dan deze tips en maak uw droom die uitkomt.

Begin je zoektocht zes tot negen maanden vooruit. Speciale bestellingen kunnen vier tot zes maanden duren, plus de tijd voor veranderingen.

Houd uw bestand met foto's van de jurken je wilt van bruids tijdschriften, advertenties en promoties boutique handig wanneer u winkelt.

Kies een stijl die past voor de ceremonie. Voor een formele avond bruiloft, een vloer-lengte jurk in ivoor, wit, crème of champagne, vaak gedragen met handschoenen en een trein, is een elegante keuze. Semi-formele kleding kan ook zijn pastels, een floorbrushing (ballerina) lang, met een korte sluier en geen treinen. Bij een minder formele of tweede huwelijk, kan de bruid een lange of korte jurk, of zelfs een tweedelig pak te kiezen. Een korte sluier kan heel stijlvol gecombineerd met een klassieke pillendoosje hoed.

Vlakker uw figuur met een jurk die bij u past. Neem een ​​vertrouwde, eerlijk zus of vriend die heeft uw beste belangen die op het hart voor feedback. Probeer één van elk basisvorm - prinses, baljurk, schede en taille - om te zien welke je het meest flatteert. Controleer of u kunt lopen, draaien, zitten en buig comfortabel, evenals til je je armen en knuffel dierbaren zonder het splitsen van een naad. Comfort en vertrouwen essentieel is op deze dag der dagen.

Winkel op bruids-boetieks en warenhuizen voor een breed scala aan stijlen. Probeer op een paar designer jurken eerste, zodat u de kwaliteit te herkennen, kies dan een jurk op basis van uw budget.

Stel een begroting. Off-the-rack jurken kan worden gevonden voor $ 250 en hoger. Jessica McClintock heeft een grote selectie van redelijk geprijsde jurken. Een eenvoudig op maat gemaakte jurk kan worden gehouden voor zo weinig als $ 750, en kan oplopen tot $ 10.000 voor een Vera Wang, met veel jurken in het onderste deel van dat gebied.

Vragen wanneer bruids winkels zijn naast het hebben van een sample sale. Wees op de uitkijk voor magazijn verkoop op beëindigde stijlen, samples en overstocks.

Maak de storting met een creditcard. Krijg een gespecificeerde ontvangst spelling van elk detail (naam van de fabrikant en het ontwerp, aantal, prijs, kleur en grootte) en waarin staat dat de deal wordt geannuleerd als je jurk niet klaar is op een bepaalde datum.

Budget voor wijzigingen, die kunnen lopen $ 300 of meer. Vraag of persen is inbegrepen en als ze je jurk zullen slaan totdat de grote dag. Ook vragen voor aanbevelingen voor het reinigen en het opslaan van de jurk.

Hints

Scout plaatselijke kringloopwinkels voor een uitstekende koopt. Bruids toga's zijn slechts een keer gedragen, dus het verstrekken van ze zijn professioneel gereinigd, is er geen probleem. Designer castoffs meer kosten, maar je kon vinden een echt koopje voor minder dan $ 100.

Kijk voor kwaliteit: kralen genaaid in plaats van gelijmd, satijn dat niet het gevoel zo dun het zou kunnen scheuren, een ingebouwde petticoat of slip en heerlijk zachte kant en detaillering. Franse kant is het beste; het goedkope spul is stijf.

Niet bijzonder sentimenteel? Zie Hoe te verkopen uw toga van het huwelijk.

Verliefd worden op een bepaalde jurk of stijl, betekent niet dat het uw cijfer zal flatteren. Vraag om eerlijk advies van iemand die weet wat ze over praten.

Share This Post