Index / Eten drinken / Hoe maak je de oven geroosterde stoofvlees met groenten

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je de oven geroosterde stoofvlees met groenten

Het maken van een stoofvlees is een gemakkelijke manier om een ​​voedzame maaltijd te voeden tot een heleboel mensen met slechts een beetje inspanning. Er zijn tal van recepten beschikbaar, maar bijna alle duurt ongeveer 20 tot 30 minuten voorbereidi

Advertisement

Het maken van een stoofvlees is een gemakkelijke manier om een ​​voedzame maaltijd te voeden tot een heleboel mensen met slechts een beetje inspanning. Er zijn tal van recepten beschikbaar, maar bijna alle duurt ongeveer 20 tot 30 minuten voorbereidingstijd en twee tot drie uur duren om te koken. U kunt toevoegen of vervangen door een van de groenten in dit recept naar uw smaak.

Wat je nodig hebt

Braadslee of Nederlandse oven

1 2,5 tot 4-pond zonder been chuck roast

2 eetlepels plantaardige of koolzaadolie

1 kopje dun gesneden ui wiggen

3-4 teentjes knoflook, geperst

3/4 kop water

Zout en zwarte peper naar smaak

Elke groenten die je wilt opnemen, zoals in plakjes gesneden champignons, gehakte wortelen, selderij of aardappelen

Stap 1

Laat de zonder been chuck gebraad zitten verpakt voor 01:59 uur bij kamertemperatuur vóór het koken. Dit zal helpen absorberen de sappen beter en koken grondig. Wanneer u klaar bent om de groenten te bereiden zijn, verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

Stap 2

Wassen en reinigen van alle groenten die u wilt gebruiken. Schil wortelen en snijd in één-inch stukken. Doe hetzelfde voor selderij. Gebruik maken van kleine rode of gouden aardappelen en snijd ze in kwarten. Deze hoeven niet te worden geschild. Als je van sperziebonen, kies vers dan ingeblikt en breek de uiteinden van de darmen. Gesneden, grote champignons werken ook goed. Zodra u alle groenten te bereiden, plaats ze in de Nederlandse oven of braadslee.

Stap 3

Rub zout, peper en eventueel kruiden zoals knoflook en ui poeder in alle kanten van het vlees. Voor een slankere maaltijd, trim het vet uit je stuk vlees op dit moment. Verhit de olie in een grote koekenpan en schroei alle kanten van het vlees tot ze bruin zijn. Wanneer u klaar bent met verschroeiende het vlees, plaats deze in de braadslee. ui en knoflook toe te voegen aan de hete koekenpan voor ongeveer twee minuten en plaats dan in de brander pan.

stap 4

Paula Dean's recept op de website van Food Network adviseert een combinatie van een blikje champignonsoep, 1/4 kopje rode wijn, wat worcestersaus en rundvlees bouillon korrels in een kom en dan het gieten van het mengsel over het vlees in de braadslee. Dit zal een lekkere saus later te maken. Voeg vervolgens het water.

stap 5

Dek de pan af met folie of een deksel en laat het bakken. Een drie tot vier pond roast moet nemen tussen de drie en drie-en-een-half uur, en een twee tot drie pond roast duurt tussen twee-en-een-half tot drie uur. Laat het koken tot ze gaar zijn.

stap 6

Verwijder het gebraad en snij in kwart-inch dikke stukken en leg ze in het midden van een serveerschaal. Schep de groenten en schik ze op het plateau rond de gesneden vlees voor een mooie presentatie. Verwijder de saus en zet in een juskom. Nu kunt u uw gebraad dienen.

Hints

De Food Network en Paula Dean raden het verwijderen van de jus uit de pot, te koken en het toevoegen van twee eetlepels van maïszetmeel gemengd met 1/4 beker koud water te dikken. Als u wilt een stoofvlees maken maar geen oven niet, probeer dan koken in een slowcooker. Better Homes and Gardens adviseert het koken van uw ingrediënten op een laag vuur setting voor negen uur of high-heat setting voor 04:56 uur in je slowcooker.

Let op uw gebraad. Je wilt niet te gaar.

Share This Post