Index / Huis / Hoe maak je de inkt verwijderen uit een Sweater

Share This Post

Huis

Hoe maak je de inkt verwijderen uit een Sweater

Inkt morsen op kleding, zoals een favoriete trui, kan voelen als een directe manier ramp. Inkt dringt snel in de stof draden, vlekken en verkleuren materiaal. Eenvoudige wassen kan de inkt niet verwijderen. Speciale technieken nodig om de inkt los te

AdvertisementInkt morsen op kleding, zoals een favoriete trui, kan voelen als een directe manier ramp. Inkt dringt snel in de stof draden, vlekken en verkleuren materiaal. Eenvoudige wassen kan de inkt niet verwijderen. Speciale technieken nodig om de inkt los te maken van het weefsel. Inkt vlekken kunnen permanent lijkt, maar met bepaalde producten en hulpmiddelen, inkt merken worden slechts tijdelijk vlekken.

Wat je nodig hebt

  • White paper handdoeken Dry-wasbenzine Rag Hairspray Mild vloeibaar wasmiddel

Blot overtollige inkt uit de trui met een witte papieren handdoek. Dep het gebied voorzichtig om te voorkomen dat vlekken van de inkt.

Giet 2 eetlepels stomerij oplosmiddel op een doek. Dep de inkt met het oplosmiddel, waardoor de inkt terechtkomen op de doek. Vouw de lap op een schone omgeving bloot te leggen en giet extra oplosmiddel op het. Doorgaan deppen op de inktvlek totdat hij stopt het overbrengen van de trui.

Houd de vlek onder een koele stroom van water en spoel het oplosmiddel.

Plaats twee witte papieren handdoeken op de achterkant van de stof, onder de inktvlek. Spray haarlak alcohol bevat op de resterende inktvlek, genieten van het materiaal.

Dep de inkt met een witte papieren handdoek. De alcohol lost de inkt om van de voorkant en de achterkant van het materiaal om de papieren handdoeken.

Wassen de trui met een mild vloeibaar wasmiddel en koud water. Inspecteer de vlek na het verwijderen van de wasmachine. Als de inkt vlek blijft, herhaal de vlek-verwijdering.

Hints

Controleer de zorg label op de trui. Als de zorg label adviseert alleen chemisch reinigen, zodat de stomerij om de vlek uit de trui te verwijderen. Het werk aan het verwijderen van inktvlekken zo snel mogelijk. Waardoor de vlek te blijven gedurende enkele dagen kan leiden tot permanente kleuring.

Share This Post