Index / Bedrijf / Hoe maak je commerciële leningen Prijs

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je commerciële leningen Prijs

Prijzen commerciële leningen is heel anders dan de prijs financiering woonwijken. De termen, tariefstructuur, taxaties (als onroerend goed is betrokken), terugverdientijd frame, en kosten zijn individuele geldschieter keuzes. Pricing wordt niet gecon

Advertisement

Prijzen commerciële leningen is heel anders dan de prijs financiering woonwijken. De termen, tariefstructuur, taxaties (als onroerend goed is betrokken), terugverdientijd frame, en kosten zijn individuele geldschieter keuzes. Pricing wordt niet gecontroleerd door secundaire regels van de markt, zoals de hypothecaire lening industrie. Of men is betrokken bij commerciële leningen, een makelaar van commerciële leningen, of hoopt om de ontvanger van bedrijfsfinanciering, begrijpen hoe commerciële leningen prijs kan waardevol zijn.

Prijs commerciële leningen

Begrijp dat het hele universum kredietverlening functies op één primaire factor: risk / reward theorie. Uit persoonlijke ongedekte leningen aan hypotheken aan commerciële leningen, moet het risico van het maken van de lening en de beloning (inkomen) worden afgewogen. Zo wordt een onbeveiligde persoonlijke lening hoger is dan een nieuwe auto lening geprijsd. Aangezien auto financiering impliceert dat een zekerheidsrecht in het voertuig, het risico van verlies is minder dan een onbeveiligde eenvoudige belofte om terug te betalen in een persoonlijke lening.

Analyseer de risk / reward vergelijking, in het bijzonder risico, voordat de prijs commerciële leningen. Er zijn vier belangrijke factoren bij het beoordelen van het risico. Evalueer het onderpand aangeboden door het bedrijfsleven kredietnemer. Onroerend goed is meestal veiliger dan meubels, programma's en apparatuur of inventaris. Vervolgens analyseren van de recente activiteiten van het bedrijf. Onderzoek balansen samen met de inkomsten en cash flow statements. Dan, kijk naar de krediet geschiedenis van het bedrijf. Leer hoe het historisch betaalt zijn rekeningen en schulden. Tot slot evalueren de reden voor leningen. Als financiering is nodig om een ​​'zinkend schip "Rechts of om te groeien en uit te breiden succesvolle operaties, kan de risicofactor sterk variëren.

Beslis over een aanvaardbare beloning (inkomen) aan de risicofactor gelijk. Terwijl de meeste inkomsten komen uit rentebetalingen, er zijn andere manieren om hulp te krijgen tot de gewenste bottom line. Punten (één punt = een procent van geleende bedrag) en kosten bij te dragen tot het inkomen. Het aanbieden van verstelbare tarief leningen met een rente-index (gepubliceerd derden rate), marge (percentage boven de index gebruikt om nieuwe tarieven bij aanpassing vastgestelde data), en doppen (maximum tarief stijgt op aanpassing of over de lening life), laat leningen te zijn geprijsd op of onder de markt, met projecties die een verdere stijging gelijke tred houden met de markt te ondersteunen.

Vergelijk het waargenomen risico ten opzichte van de gewenste beloning. Stel een start rente, aanpassing van de frequentie (maandelijks, per kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks) om te beoordelen veranderingen die eerlijk voor zowel de kredietgever en kredietnemer mogelijk te maken. Beslis over een gepubliceerde index, bijvoorbeeld, Nationale Prime Rate zoals getoond in de Wall Street Journal, en de marge boven de index om de toekomstige koers aanpassingen te berekenen. Besluit over de eventuele punten en kosten die nodig zijn om de inkomsten doel in de voorafgaande stap vastgestelde te bereiken.

Prijs en bieden de commerciële lening op basis van de resultaten van de analyse. In tegenstelling tot veel andere lening producten, wordt commerciële financiering vaak onderhandeld, met name de andere dan de rente, zoals punten, kosten, looptijd en andere lener eisen termen. Mocht de risk / reward analyse blijkt de prijs van de lening hoger is dan de markt, kan er wat onderhandelen mogelijkheid om opnieuw de prijs van het aanbod.

Share This Post