Index / Eten drinken / Hoe maak je chocolade voor Peanut Clusters Smelt

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je chocolade voor Peanut Clusters Smelt

Pinda clusters zijn een makkelijke confectie gemaakt van geroosterde pinda's en chocolade. Zodra de chocolade is gesmolten, worden de pinda's gemengd en het mengsel wordt gedropt door de lepel op een perkament beklede pan. Het potentieel lastige onde

AdvertisementPinda clusters zijn een makkelijke confectie gemaakt van geroosterde pinda's en chocolade. Zodra de chocolade is gesmolten, worden de pinda's gemengd en het mengsel wordt gedropt door de lepel op een perkament beklede pan. Het potentieel lastige onderdeel van dit proces is het smelten van de chocolade. De smeltende chocolade kan geen druppels water of zelfs de stoom tolereren van een bain-marie. Vocht zal de chocolade in beslag te nemen en uitgegroeid tot een korrelig puinhoop.

Wat je nodig hebt

Dubbele ketel of pot en roestvrij stalen kom

Spatel of houten lepel

Magnetron-safe kom

Double Boiler Methode

Vul een pan met 1/4 inch van water en plaats het op het fornuis. Plaats hetzij een pan van dezelfde grootte bovenop of een roestvrij stalen kom die volledig bedekt de opening in de onderste pot.

Zet het vuur op laag.

Plaats de chocolade voor de clusters in de top pot of roestvrij stalen kom.

Controleer of het water eronder is niet kokend. De chocolade mag niet warmer dan 115 graden Fahrenheit, hetgeen de temperatuur lauw water.

Roer de chocolade vaak met een spatel of houten lepel.

Neem de kom of pot top off van de dubbele boiler wanneer de chocolade gesmolten is en roer tot een gladde massa.

magnetron Methode

Leg even-sized stukken van chocolade in een magnetron-safe schotel en plaats deze in de magnetron.

Stel de magnetron op 50 procent stroom.

Start de magnetron en controleer elke 90 seconden. Wanneer de chocolade ziet er bijna klaar - nog steeds solide, maar zacht - het is klaar. Roer tot een gladde massa.

Hints

Met de dubbele boiler methode, moet het water in de bodem warm, maar niet kokend zijn. Als de onderste pan begint te stomen op een laag vuur, moet je de pot te verplaatsen naar een kleinere brander.

Zorg ervoor dat de chocolade is opgedeeld in stukken van gelijke grootte, zelfs voor het smelten.

Bedek de top pot of kom van de dubbele ketel. Condensatie zal druppelen in de chocolade en interfereren met het smeltproces.

Share This Post