Index / Eten drinken / Hoe maak je chocolade Frozen Yogurt

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je chocolade Frozen Yogurt

Als u ijs in de hete zomermaanden hunkeren, maar wil kiezen voor iets gezonder, bevroren yoghurt is het antwoord. Deze lekkere chocolade bevroren yoghurt kan worden gemaakt in elke ijs of bevroren yoghurt maker. Wat je nodig hebt 2 kopjes vanille yog

AdvertisementAls u ijs in de hete zomermaanden hunkeren, maar wil kiezen voor iets gezonder, bevroren yoghurt is het antwoord. Deze lekkere chocolade bevroren yoghurt kan worden gemaakt in elke ijs of bevroren yoghurt maker.

Wat je nodig hebt

2 kopjes vanille yoghurt

2 kopjes melk

2 kopjes suiker

1/4 theelepel zout

1/8 cup unflavored gelatine

1/3 kop cacaopoeder

Plaats twee kopjes yoghurt in een yoghurt kaasmaker en plaats deze in de koelkast gedurende 3 uur. Als u niet beschikt over een yoghurt kaasmaker, kunt u een vergiet met kaasdoek lijn en plaats de yoghurt in het vergiet plaats. Dit verwijdert vloeistof uit de yoghurt.

In een saus pan combineren melk, suiker, zout en gelatine. Goed mengen. Plaats in een saus pan en laat op laag vuur gedurende 5 minuten. Dit laten afkoelen.

Voeg het cacaopoeder aan de saus pan en meng goed. Voeg de uitgelekte yoghurt vanaf stap 1. Verwijder de vloeistof die is gescheiden van de yoghurt.

Leg de yoghurt mengsel in uw ijs of bevroren yoghurt maker voor 20 tot 40 minuten, afhankelijk van de machine. Ik gebruik een Cuisinart bevroren yoghurt maker en het duurt 20 minuten.

Hints

Ik gebruik rauwe cacaopoeder en bruine suiker, omdat ze gezonder zijn.

Als variant 1/4 kop chocolade siroop kan worden toegevoegd.

Share This Post