Index / Sport en fitness / Hoe maak je Carp Dough Bait

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je Carp Dough Bait

Carp bewonen wateren overal in Noord-Amerika. Ze zijn enkele van de grootste vissen zwemmen in de vele meren en rivieren, en karper van meer dan 20 pond zijn niet ongewoon. Vissers maken gebruik van een breed scala van aas aan de karper, zoals regenw

AdvertisementCarp bewonen wateren overal in Noord-Amerika. Ze zijn enkele van de grootste vissen zwemmen in de vele meren en rivieren, en karper van meer dan 20 pond zijn niet ongewoon. Vissers maken gebruik van een breed scala van aas aan de karper, zoals regenwormen en ingeblikte maïs te vangen, maar een van de meest effectieve vormen zijn huisgemaakt deeg aas.

Het verzamelen van de ingrediënten

Talloze ingrediënten worden gebruikt om deeg karper aas te maken, dus de sleutel tot succes ligt in de bereidheid om te experimenteren. Meest deeg lokazen worden gebaseerd op een mengsel van water met één of meer graansoorten. Meel, maïsmeel, havermout en gemalen ontbijtgranen werken allemaal goed. Extra smaakstoffen en zoetstoffen omvatten suiker, Jell-O mix, honing, vanille-extract, kaas en anijszaad. Sommige mixen ook gebruik maken van eieren. Een typisch recept bevat 1 kop gele maïsmeel, 1 kopje bloem, een theelepel suiker, een kwart van het water en 1 kopje corn syrup.

De voorbereiding van de Bait

Zodra u uw ingrediënten hebt gekozen, combineer ze in een mengkom het vormen van een stevige bal van het deeg. Het deeg moet zacht genoeg om schimmel in vorm, maar stevig genoeg om te verblijven op een haak zijn. Pas de hoeveelheid water tot je de juiste consistentie te krijgen. Wat deeg aas bij elkaar te houden beter als je het water aan de kook en voeg de andere ingrediënten op het fornuis op een laag vuur. Laat het deeg te koelen, en dan breken in kleinere ballen - ongeveer de grootte van een nikkel - dat je aan een haak kan zetten.

Share This Post