Index / Cars / Hoe maak je Black Diesel Fuel

Share This Post

Cars

Hoe maak je Black Diesel Fuel

Black diesel is geen gemakkelijke vondst of een eenvoudig recept te maken. Maar als je het juiste recept voor uw dieselmotor kan vinden, kan het bespaart u een hoop geld - omhoog van 80 procent op de brandstofkosten. Er zijn verschillende soorten van

AdvertisementBlack diesel is geen gemakkelijke vondst of een eenvoudig recept te maken. Maar als je het juiste recept voor uw dieselmotor kan vinden, kan het bespaart u een hoop geld - omhoog van 80 procent op de brandstofkosten. Er zijn verschillende soorten van zwarte diesel, dus hier is het basisrecept voor algemene zwarte diesel.

Wat je nodig hebt

Afgewerkte motorolie

Diesel brandstof

20-micro-filter

15-micro-filter

10-micro-filter

5-micro-filter

3-micro-filter

Hoge druk olie-oven

Werkhandschoenen

Veiligheidsbril

benzine container

Filter de gebruikte motorolie door een 20-micro-filter. Deze exacte filter is niet vereist omdat geen filter voor deze eerste stap in het proces zal doen. Afgewerkte motorolie bevat een aantal onzuiverheden u niet wilt dat die door uw motor van een auto. Draag dikke werkhandschoenen om de huid te beschermen op je handen. draag ook een veiligheidsbril. Wanneer de olie warm wordt, kan het zeer schadelijk zijn en de dampen zijn enigszins sterk.

Meng een deel gebruikt motorolie en een deel diesel. Hoewel er veel mensen die plantaardige olie, transmissieolie en nog veel meer te gebruiken, gebruikte motor olie is de meest gebruikte ingrediƫnt in zwart diesel. Ook hebben sommige mensen een meer betrokken proces gecreƫerd. Nogmaals, dit is de eenvoudigste van alle beschikbare informatie om het publiek processen.

Maak de 20-micro-filter dat u gebruikt tijdens de eerste filtering stap. Filtreer het mengsel door de 20-microfilter.

Verhit de olie in een olie oven die hoge druk ten minste 160 graden Celsius heeft. Verwarmen van de olie is niet noodzakelijk, maar kan de olie / diesel mix gemakkelijker stromen.

Filter het mengsel opnieuw in een 15-micro-filter. Herhaal hetzelfde proces in een 10-micro-filter en weer door middel van een 5-micro-filter. Het gebruik van kleinere filters nuttig ervoor te zorgen dat verontreinigingen worden verwijderd en de zwarte diesel verlopen in het voertuig, maar ze zijn niet nodig. De meeste mensen adviseren u lopen door ten minste twee filters: 15- en 10-micro. Bewaar uw brandstof in een benzine container en houden bij kamertemperatuur.

Gebruik je zwarte dieselbrandstof in een auto die is gemaakt voor het. Mogelijk moet u uw auto stationair draaien om op te warmen de brandstof voordat u de auto de hele stad. Niet alle dieselmotoren wordt zwart diesel te nemen. Controleer uw handleiding en krijg professioneel advies over wat soorten brandstof uw auto kunt nemen.

Hints

Vraag een professionele alvorens zwarte diesel in elk voertuig.

Niet alle dieselmotoren wordt zwart diesel te accepteren.

Share This Post