Index / Cars / Hoe maak je Auto Headliners

Share This Post

Cars

Hoe maak je Auto Headliners

Automotive headliners zijn gemaakt van textiel of vinyl materiaal dat het plafond in een auto dekt. Dit materiaal wordt verlijmd op een stijve plank gevormd om te passen aan het plafond. Na verloop van tijd, de lijm verzwakt en het materiaal kan zakk

Advertisement

Automotive headliners zijn gemaakt van textiel of vinyl materiaal dat het plafond in een auto dekt. Dit materiaal wordt verlijmd op een stijve plank gevormd om te passen aan het plafond. Na verloop van tijd, de lijm verzwakt en het materiaal kan zakken, naar beneden hangen of fladderen rond. Dit ziet er niet alleen slecht, maar het kan de bestuurder blokkeren van de zijruiten en de achteruitkijkspiegel, het creëren van een gevaar voor de veiligheid. U kunt uw eigen headliner plaats te maken van het betalen van een paar honderd dollar te laten repareren.

Wat je nodig hebt

Schroevendraaiers (Phillips en platte kop)

plastic rakel

Lichtgewicht stof of vinyl materiaal

Schaar

Spray lijm / lijm

Verwijder de oude headliner van de auto. Start met behulp van een Phillips schroevendraaier om de schroeven van de plastic pijlers zich in elke hoek van de auto te verwijderen, uit het dashboard tot aan het plafond. Indien het voertuig heeft achterdeuren, zullen er extra pilaren achter de voordeuren. Er is ook plastic bekleding boven de deuren die de headliner op zijn plaats. Verwijder deze met een schroevendraaier.

Pop de plastic pijlers af zodra de schroeven zijn verwijderd. Begin aan de onderkant en werk je weg omhoog. Mogelijk moet u een platte schroevendraaier schuiven langs de rand om hen te helpen knallen.

Trek aan de headliner en karton, te beginnen in een hoek. Het hele ding moet naar beneden komen door voorzichtig wrikken het los. Breek de raad - het kan duur om te vervangen.

Plaats de headliner en raad op een vlakke tafel of een schone ruimte op de grond. Trek de headliner materiaal volledig off van de raad van bestuur.

Meet de raad van bestuur en het nieuwe materiaal, waardoor er 2 inch overhang aan alle kanten. Snijd het nieuwe materiaal, met behulp van de raad van bestuur als een sjabloon.

Draai het nieuwe materiaal gezicht naar beneden op een schone ondergrond. Licht spuit lijm over de hele stuk, sproeien extra langs de randen en het centrum. Spray hetzelfde bedrag op het bord. Laat beide stukken te zitten voor ongeveer vijf minuten, of tot de lijm is een beetje smakeloos.

Leg het materiaal op de top van de raad van bestuur, plakkerige kanten op elkaar. Centreer het materiaal en gebruik je handen of een plastic rakel om het te glad, te beginnen in het midden en werk naar de randen.

Installeer de raad van bestuur in de auto met de achterzijde van de stappen in het verwijderen. Tuck het extra materiaal langs de randen op en rond de achterkant van het bord. Bedek het met de trim in de auto.

Hints

Indien de raad pauzes tijdens verwijderen of installeren, een bezoek aan een autokerkhof om een ​​goedkope vervanger te krijgen en opnieuw te bedekken.

Share This Post