Index / Ambachten / Hoe maak je Ambachten Van Vinyl Records

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je Ambachten Van Vinyl Records

Vinyl platen waren een ding van het verleden, maar u kunt nog steeds opknoping op hen af ​​wat gedaan kan worden. Als je niet weet wat te doen met uw oude vinylplaten, kunt u ze gemakkelijk te recyclen. Je kunt ze hangen aan de muur als kunstwerk of

AdvertisementVinyl platen waren een ding van het verleden, maar u kunt nog steeds opknoping op hen af ​​wat gedaan kan worden. Als je niet weet wat te doen met uw oude vinylplaten, kunt u ze gemakkelijk te recyclen. Je kunt ze hangen aan de muur als kunstwerk of zet ze in een heel ander voorwerp, zoals deze schaal. Hoe dan ook, het is heel gemakkelijk om die plat vinylplaat te zetten in een decoratief stuk voor uw huis. Vergeet niet dat vinyl is niet veilig voedsel, dus niet gebruiken voor foodservice in any way.

Wat je nodig hebt

Vinylplaat

Grote schaal (ovenvaste)

Bakplaat

Oven

Pannenlap

Verwarm de oven voor op 200 graden. Hier vind je een oven-safe kom. Het moet groot genoeg zijn zodat wanneer de plaat smelt, deze gordijnen over de zijkanten van de kom en de bakplaat niet aan. Een kleinere kom niet zal doen.

Zet de kom op zijn kop, en plaats het midden van de vinylplaat in het centrum van de basis van de kom.

Zet de kom op de bakplaat. De metalen bakplaat is voor platte ondersteuning. Het plaatsen van de schaal direct op de oven rekken kan het ongelijk maken.

Plaats de bakplaat en kom in de oven en laat het daar voor ongeveer 7 of 8 minuten. Controle van het vaak door een van beide te schakelen het licht aan en kijken door het raam, of het kraken van de deur een beetje open om te zien of het aan het smelten is en op de juiste vormen.

Doe je pannenlappen en trek de bakplaat. Plaats het op de top van de kachel, en snel schil off the record. Flip de kom over en zet het record binnenzijde van de kom om de vorm te behouden, en zal zo verharden.

Laat het record volledig afkoelen en haal hem uit de kom. Je hebt nu een zelfgemaakte, gerecycleerde decoratieve kom gemaakt van een oude vinyl record.

Hints

Houd een keuken raam of deur geopend voor voldoende ventilatie. Vermijd het inademen van dampen als dat mogelijk is.

Share This Post