Index / Bedrijf / Hoe maak je account nummers in QuickBooks toewijzen

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je account nummers in QuickBooks toewijzen

QuickBooks is business accounting software die u kunnen helpen bijhouden van de omzet en de kosten voor uw bedrijf te houden. De software maakt gebruik van een reeks van unieke rekeningnummers aan inzendingen van verschillende soorten rekening te dif

Advertisement

QuickBooks is business accounting software die u kunnen helpen bijhouden van de omzet en de kosten voor uw bedrijf te houden. De software maakt gebruik van een reeks van unieke rekeningnummers aan inzendingen van verschillende soorten rekening te differentiëren. Bijvoorbeeld, getallen in de jaren 2000 zijn verplichtingen en getallen in de 5000s zijn kostprijs van de omzet. QuickBooks kunt rekeningnummers toewijzen voor u volgens het vooraf bepaalde aantal regeling, of u kunt uw eigen account nummers toe te wijzen.

Vanuit uw QuickBooks programma, klik op "Edit" en klik vervolgens op 'Voorkeuren'.

Klik op het pictogram "Accounting" aan de linkerkant van het venster Voorkeuren.

Klik op het tabblad "Onderneming Voorkeuren 'en klik op' Gebruik Account Numbers."

Klik op 'OK'. Als u wilt uw eigen rekeningnummers toewijzen voor nieuwe accounts in plaats van het hebben van QuickBooks automatisch nummers toe te wijzen voor u, klik op de "Account Number" veld dat op uw spreadsheet wordt weergegeven.

Typ uw eigen rekeningnummer in het veld. Als de account al bestaat, klikt u op "Edit Account" en typ vervolgens een nieuwe account nummer in het "Account Number" veld.

Share This Post