Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je $ 20 Fast

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je $ 20 Fast

Door middel van zowel online als offline middelen, zijn er manieren om snel en makkelijk verdienen een extra $ 20 of meer wanneer de noodzaak zich voordoet. Begin met het vinden van wat producten of diensten anderen zijn bereid te betalen voor die we

Advertisement

Door middel van zowel online als offline middelen, zijn er manieren om snel en makkelijk verdienen een extra $ 20 of meer wanneer de noodzaak zich voordoet. Begin met het vinden van wat producten of diensten anderen zijn bereid te betalen voor die wedstrijd wat je kan bieden.

Heeft u een talent of vaardigheid die wat extra geld kon verdienen? Velen vinden dat door het aanbieden van hun diensten als een babysitter, het maaien van gazons, het verplaatsen van meubilair of andere kleine klusjesman taak, kunnen ze extra geld te verdienen. Als u georganiseerd bent of genieten van winkelen, misschien kun je boodschappen en kruidenier lopen voor een ouder familielid of vriend. Ben je goed in het reinigen of het organiseren van een huis? Bieden aan vrienden en familie te helpen met deze taken voor een uurtarief om snel wat extra geld te verdienen. Gebruik maken van online bronnen, zoals Care.com voor babysit of hond zit diensten en Craigslist.com om uw vermogen om kleine klusjes te doen rond het huis.

De meesten van ons hebben items die niet wordt gebruikt liggen rond het huis. Verkoop de extra items door een verscheidenheid van online en offline mogelijkheden. Hebben een kleine garage verkopen of vrienden vertellen over uw items die ze geïnteresseerd zijn in de aankoop zou kunnen zijn. Bijvoorbeeld, als je kinderen kleding dat een vriend het kind zou kunnen passen zijn ontgroeid, bieden de kleren om die vriend eerste om snel te verkopen de items. Een andere methode om snel te verkopen de artikelen offline is door middel van een pandjeshuis. Er zijn een aantal online sites zoals eBay.com en Craigslist.com die zijn gespecialiseerd in online verkoop. Lokale groepen zijn opgedoken op Facebook.com die bieden tot een extra uitlaatklep voor de verkoop. Vind deze groepen door te zoeken naar uw regio of stad gevolgd door de woorden "online garage sale."

In grotere steden, kan de lokale plasma banken een stipendium voor het schenken van plasma bieden. De FDA niet toestaan ​​dat iemand te worden betaald voor het doneren van bloed; echter, plasma, wat een bloedcomponent, in aanmerking voor vergoeding. Donateurs ontvangen $ 15 tot $ 25 voor elk bezoek en kan twee keer doneren in een periode van zeven dagen. Donorgeschiktheid is gebaseerd op een verscheidenheid van gezondheid factoren die worden geschetst door elk centrum.

Vraag voor overwerk of extra uren bij uw huidige baan, als je die hebt. Of kijk in stukjes en beetjes of freelance werk door middel van online websites, FancyHands.com of Elance.com zoals die betalen met de baan. Een nadeel voor beide opties is dat de betaling kan worden vertraagd door de verwerking of een wachttijd tot de volgende loonperiode.

Eenvoudige taken, zoals het verhuren van een extra kamer of parkeerplaats, kunnen grote rendementen snel net. Tal van apps en websites, SpinLister.com en PeerRenters.com zoals, kunt u verhuren items u bezit.

Share This Post