Index / Cars / Hoe maak ik mijn C6 Louder voor goedkoop?

Share This Post

Cars

Hoe maak ik mijn C6 Louder voor goedkoop?

De C6 Corvette werd voor het eerst gemaakt in 2004 en uitgebracht in 2005. Het blijft, met ingang van juli 2011, de huidige instantie voor de Corvette. De voorraad uitlaatsysteem op de C6 is niet traag; voor degenen die willen om de auto harder te ma

AdvertisementDe C6 Corvette werd voor het eerst gemaakt in 2004 en uitgebracht in 2005. Het blijft, met ingang van juli 2011, de huidige instantie voor de Corvette. De voorraad uitlaatsysteem op de C6 is niet traag; voor degenen die willen om de auto harder te maken, hoewel, er zijn opties. After-market uitlaatsystemen duur voor de C6 kan zijn, met name degenen die de auto hard zal maken. Straight piping is de makkelijkste manier om de C6 zeer luid te maken. Ook is veruit de goedkoopste.

Wat je nodig hebt

lassen

rechte pijp

krik

Til de achterkant van de C6 op een krik, staan ​​of lift. Zorg ervoor dat de auto is veilig en stevig op zijn plaats.

Bestudeer het uitlaatsysteem. De C6 is dubbele uitlaat dempers terug te leiden en aan te sluiten op een enkele pijp van de motor.

Gebruik een lastoorts en verbreken van de verbinding tussen de interne buis en de dubbele uitlaat systeem. Haak de dubbele uitlaat systeem van de auto. Nu moet er alleen een rechte uitlaatpijp die loopt van de motor zijn.

Lassen een rechte pijp met dezelfde diameter van de interne uitlaat uit de motor. De rechte pijp moet net iets uitsteken voorbij de achterzijde van het voertuig, zoals een normale uitlaat zou doen.

Schakel de C6. Het verschil dient direct duidelijk zijn. De rechte pijp uitlaatsysteem donderend luid en ook de prestaties te verhogen; als gevolg van de vrije stroom van de uitlaat. Rij de auto en te testen hoe het klinkt door de kracht band.

Hints

Een rechte pijp uitlaatsysteem kan in bepaalde gebieden verboden zijn. Neem contact op met de lokale ambtenaren voor modding de C6. De luide uitlaatsysteem kan ook groter zijn dan de lokale geluidsoverlast wetten ook.

Share This Post