Index / tech / Hoe maak ik Gratis terugbelservice Ringtones?

Share This Post

tech

Hoe maak ik Gratis terugbelservice Ringtones?

De meeste nieuwe telefoons accepteren callback ringtones in traditionele muziek bestandsformaten zoals MP3, WAV, WMA en AIIF. Wanneer een persoon kiest uw telefoonnummer, hoort hij deze tonen totdat u de oproep te beantwoorden. Als u al een lied of e

AdvertisementDe meeste nieuwe telefoons accepteren callback ringtones in traditionele muziek bestandsformaten zoals MP3, WAV, WMA en AIIF. Wanneer een persoon kiest uw telefoonnummer, hoort hij deze tonen totdat u de oproep te beantwoorden. Als u al een lied of een gezonde hap die u wilt gebruiken in dit formaat kunt u mogelijk om het bestand ook gemakkelijk toe te voegen aan uw telefoon en selecteer het als een callback toon. Echter, als u een bestand in een ander formaat moet u eerst converteren naar een juiste formaat met behulp van muzieksoftware.

Wat je nodig hebt

USB-kabel

Mac

Open iTunes en selecteer "toevoegen aan bibliotheek." Zoek het nummer dat u wilt toevoegen en druk op "toevoegen."

Open "Preferences" en selecteer "Import Settings." Kies een encoder voor uw mobiele telefoon, MP3 of WAV en klik op "OK."

Klik met de rechtermuisknop op het gewenste nummer en ga naar het formaat gewenste optie. Het nieuwe nummer verschijnt in je iTunes-bibliotheek in het juiste formaat.

Klik met de rechtermuisknop op het nieuwe nummer en ga naar "Get Info. ' Verander de aanslag en de starttijd van de song naar het gebied dat u wilt gebruiken als ringtone te markeren. Bijvoorbeeld, als u ingang "30" als starttijd en "60" als uw stoptijd, zal uw callback toon de tweede op 30 seconden van het nummer voorzien.

Steek de USB-kabel aan op uw telefoon. Steek de andere kant in de USB-poort van uw computer. Open het venster "Finder" en sleep het bestand dat je nieuwe nummer bevat in het pictogram telefoon.

PC

Download en installeer de Windows Media Player "Trimmer" plug-in, als u de start wilt bewerken en eindtijd van je liedje.

Open het bestand van de song die u wilt gebruiken. Ga met je cursor over het gebied van de song die u wilt gebruiken om deze te markeren. Druk op "Trim."

Druk op "file" en klik op "Opslaan als." Typ een relevante bestandsnaam.

Klik op de "Burn" tab en selecteer uw nieuw bestand. Open de CD deur van uw computer en plaats een lege audio-cd. Druk op "Start Burn." Laat de speler om te eindigen branden van de CD. Selecteer 'Opties' in het menu "Extra" en selecteer "Muziek rippen." Selecteer het juiste formaat en klik op "OK."

Bevestig uw telefoon op de computer met een USB-kabel. Kopieer en plak de song file in uw telefoon.

Share This Post