Index / Huis / Hoe maak ik een Rolling Machine voor Cigarette Papers?

Share This Post

Huis

Hoe maak ik een Rolling Machine voor Cigarette Papers?

Hoewel de meest voorkomende vorm van de consumptie van sigaretten in Amerika is voorverpakte sigaretten, steeds sigaret rollende wordt op grote schaal toegepast. Er zijn verschillende manieren voor rokers om hun eigen sigaretten rollen; de hand rolle

Advertisement



Hoewel de meest voorkomende vorm van de consumptie van sigaretten in Amerika is voorverpakte sigaretten, steeds sigaret rollende wordt op grote schaal toegepast. Er zijn verschillende manieren voor rokers om hun eigen sigaretten rollen; de hand rollen, machine rollen en buis injecteren zijn een paar van deze. Typisch, machine rollen zijn elektrisch, alleen dat de gebruiker om de tabak en het papier in. Vele walsmachines zijn echter veel meer dan eenvoudige mechanische inrichtingen. Maak een eenvoudige rollende machine die disposable of herbruikbaar met gemakkelijk toegankelijke materialen.

Wat je nodig hebt

  • 2 pluggen, ongeveer 3/8-inch diameter (potloden werken in een snuifje)

    Dollarbiljet

Het maken en gebruiken The Roller

Tape de uiteinden van het dollarbiljet elkaar, teneinde een "band" van soorten vormen. Dit zal het deel van de rol die contact maakt met de tabak en het rollen papier, dus misschien wil je er zeker van de dollar wordt ontsmet. Een desinfecterende spray kan worden gebruikt. Laat het dollarbiljet volledig drogen voordat u verder gaat.

Steek de pluggen in het dollarbiljet riem. Situeren zodat ze aan beide zijden van de lus; het toestel eruit moet zien als een kleine transportband.

Om de rollende machine te gebruiken, plaatst u uw tabak of roken materiaal op de top van de dollar bill en breng de pluggen samen over het. Uw roken materiaal moet soort worden ingeklemd in de dollar bill met de pluggen op de top. Beginnen te trekken op het dollarbiljet, terwijl het bij elkaar houden van de pluggen en de tabak stevig samengeperst in de zak. De beweging van de dollar bill glijden over de deuvels moeten beginnen om de tabak in een cilinder vorm te rollen; op dit punt moet de vloei te voegen in de top zodat het wikkelen rond het materiaal. Blijf de dollarbiljet band gebruiken om het papier rond te rollen totdat alleen het tandvlees strip steekt, op welk punt moet je aan het einde van het papier te likken en klaar bent met het rollen van de sigaret.

Hints

Deze zelfgemaakte ding werkt op dezelfde wijze met de hand aangedreven rollende machines die kunnen worden gekocht in het roken winkels. De commercieel verkocht versies zijn echter veel gemakkelijker te gebruiken.

Het roken van sigaretten kan longkanker, hart- en vaatziekten, emfyseem veroorzaken en kan compliceren zwangerschap. Rook tabak op eigen risico.

Share This Post