Index / Bedrijf / Hoe maak ik een plan op het werk uit te voeren?

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak ik een plan op het werk uit te voeren?

Het bedenken van een plan om een ​​werkschema of financiële doel te implementeren vereist waarin stappen. Het is belangrijk om na te denken door het proces om ervoor te zorgen dat er een plan is goed te doen. Veranderende stappen vroeg kan het versch

AdvertisementHet bedenken van een plan om een ​​werkschema of financiële doel te implementeren vereist waarin stappen. Het is belangrijk om na te denken door het proces om ervoor te zorgen dat er een plan is goed te doen. Veranderende stappen vroeg kan het verschil tussen succes en mislukking betekenen. In een werkomgeving of zakelijke situatie, is het essentieel om te verblijven in werkelijkheid over wat werkt en wat niet. Omdat de tijd is een kostbaar goed, het is van cruciaal belang om de tijd te gebruiken verstandig om op korte termijn en lange termijn doelstellingen in verband met een plan te komen.

Wat je nodig hebt

Computer

Hard copy notebooks

Vergaderzaal

Beroep doen op de ideeën van specifieke medewerkers voor een werkplan met duidelijke doelstellingen. Maak een eerste ruwe ontwerp-plan in een computerbestand en print hard copies. Definieer de lange termijn doelstellingen en termijnen voor het bereiken van hen. Vraag medewerkers om vorm gedetailleerde strategische planning helpen door te brengen hard copy notebooks naar een vergadering.

Help medewerkers zorgen voor elk doel op lange termijn of doelstelling zal worden bereikt door het ontwerpen van korte termijn doelen die elke poging zal ondersteunen. Begin met een plan dat niet overdreven is ingewikkeld. Schrijf een plan voor het aanwerven van nieuwe klanten bijvoorbeeld. Lijst vijf acties elke werknemer kunnen in de komende week te nemen om het plan in beweging te krijgen. Schrijf het plan met eenvoudige instructies, zoals het hebben van iedereen 20 cold calls in de komende dagen.

Houd in gedachten dat de werknemers moeten in staat zijn om te visualiseren hoe ze zullen deelnemen. Help ze zien zichzelf met succes het plan de uitvoering, zodat het enthousiasme hoog zal zijn. Breek het plan in taken en doelen die zal werken in de werkelijkheid. Maak nooit een moeilijke plan dat zal leiden tot iedereen te mislukken of verward raken.

Bieden beloningen aan degenen die succes met het plan. Geef een diner voor twee, bijvoorbeeld, voor de eerste werknemer die een nieuwe klant grijpt voor het bedrijf. Geef een bonus cheque aan iemand die de meeste nieuwe klanten werft tijdens een bepaalde week. Maak het plan in een plezierige ervaring, zodat iedereen die verantwoordelijk is voor de uitvoering ervan zal willen deelnemen.

Vraag medewerkers waarom het plan niet werkt. Blijf open voor het veranderen van methoden die niet zijn vruchten afwerpt. Allen aan te moedigen te spreken en zijn helemaal eerlijk. Fix zakelijke problemen en bereiken doelen door echt het uitzoeken van de blokkades te voorkomen succes. Bieden aan vaardigheden die nodig zijn voor het maken van cold calls te beoordelen, bijvoorbeeld, of om medewerkers te vragen om een ​​Kritiek zitting van hoe ze oproepen te beheren.

Share This Post