Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak Ice Cream in een zip-lock Bag

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak Ice Cream in een zip-lock Bag

Water bevriest normaal bij 32 graden Celsius, maar niet als er zout wordt toegevoegd. Deze fundamentele wetenschappelijke reactie en enkele eenvoudige ingrediënten maken het mogelijk om heerlijk ijs in een zip-lock zakje te creëren. Er is een eenvoud

AdvertisementWater bevriest normaal bij 32 graden Celsius, maar niet als er zout wordt toegevoegd. Deze fundamentele wetenschappelijke reactie en enkele eenvoudige ingrediënten maken het mogelijk om heerlijk ijs in een zip-lock zakje te creëren. Er is een eenvoudige verklaring. zout toevoegen aan ijs doet het ijs smelten en alles wat in contact met het ijs verliest een deel van zijn warmte-energie en kouder - in dit geval mogelijk een melkmengsel te bevriezen tot ijs.

Wat je nodig hebt

1 eetlepel suiker

1/2 kop melk of chocolademelk

1/4 theelepel vanille

Kleine zip-lock zakje (pint)

Grote zip-lock zakje (gallon)

Ijsblokjes

6 eetlepels steenzout

Meet en voeg de suiker, melk en vanille aan de kleinere zip-lock zakje. Sluit de tas stevig vast. Een half kopje melk zal ongeveer een bolletje ijs te maken, zodat het recept aan te passen aan het aantal bolletjes die u nodig hebt.

Vul de grote zak tussen 1/2 en 3/4 vol met ijs. Voeg het steenzout.

Zet de kleine zak in de grote zak en sluit de grote zak.

Schud de grote zak totdat de melk mengsel is gestold in ijs, die ongeveer vijf minuten duurt. Wees niet te heftig te trillen of loopt u het risico aanprikken van het zakje.

Verwijder de kleine tas en schoon te maken uit het zout en ijs. Pak het zakje, dump je ijs in een kom en serveer.

Hints

Gebruik chocolademelk voor een andere smaak.

Share This Post