Index / Eten drinken / Hoe maak Granaatappel Mojito Mocktails voor uw volgende All-Ages Party

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak Granaatappel Mojito Mocktails voor uw volgende All-Ages Party

Er is een bepaalde allure te horen ijs gerinkel in je glas terwijl u geniet van een koele cocktail. En echt, er is geen reden waarom dit kleine geluid van verfijning een luxe zou moeten zijn - immers, die jonger dan 21 en iedereen die geeft de voorke

Advertisement

Er is een bepaalde allure te horen ijs gerinkel in je glas terwijl u geniet van een koele cocktail. En echt, er is geen reden waarom dit kleine geluid van verfijning een luxe zou moeten zijn - immers, die jonger dan 21 en iedereen die geeft de voorkeur aan niet-alcoholische dranken genieten van een feestelijk drankje, ook. Dat is de reden waarom dit prachtige granaatappel mojito mocktail is zo handig. Gemaakt met te komen één, kom alle ingrediënten zoals muntblaadjes, club soda en suiker, dit is een recept dat iedereen cheers met dezelfde lekkere smaken in de hand maakt. Serveer het bij uw volgende partij, en luister naar die spannende geluid wordt de symfonie naar een universeel goede tijd.

Wat je nodig hebt

1/2 kop kristalsuiker 1/2 kopje water 4 partjes limoen 10 muntblaadjes Ice 4 ounces granaatappelsap 8 ounces club soda Granaatappelpitjes 2 highball glazen

Stap 1: Maak de Simple Syrup

In een kleine steelpan, verwarm het water en de suiker op hoog vuur. Roer tot de suiker is opgelost en het mengsel komt aan de kook. Zet opzij en laat het afkoelen.

Stap 2: Meng de ingrediënten

Plaats twee partjes limoen, vijf muntblaadjes en de helft van de eenvoudige siroop mengsel in elk glas. Modderen de ingrediënten bij elkaar om de smaken trekken. Voeg in het ijs en granaatappel zaden. Dan giet twee ounces van granaatappelsap in elk glas, gevolgd door ongeveer vier ounces van club soda. Goed roeren.

Stap 3: Serve and Enjoy

Garneer de toppen van de drankjes met extra munt en granaatappel zaden. Dien onmiddellijk op en geniet!

Share This Post