Index / Eten drinken / Hoe maak Glow in the Dark Candy

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak Glow in the Dark Candy

Glow-in-the-dark snoep is een groot punt om te dienen bij uw feesten. Helaas, echt fosforescerende stoffen, terwijl niet-toxisch, zijn niet geclassificeerd als "food grade" door het Amerikaanse ministerie van Landbouw. Ze zijn niet bedoeld voor

AdvertisementGlow-in-the-dark snoep is een groot punt om te dienen bij uw feesten. Helaas, echt fosforescerende stoffen, terwijl niet-toxisch, zijn niet geclassificeerd als "food grade" door het Amerikaanse ministerie van Landbouw. Ze zijn niet bedoeld voor gebruik in levensmiddelen. Dus, kun je niet snoep dat zal glow in the dark op zijn eigen te maken, omdat de USDA geen fosforescerende chemische producten voor gebruik in levensmiddelen heeft goedgekeurd. Er zijn echter andere methoden voor het maken van uw suikergoed lijken te gloeien, die gebruik maken van natuurlijke chemische processen en fysische wetten.

Wat je nodig hebt

wintergroen mints

Suikerklontjes

White snoepjes

kinine water

Black lights

Wrijf samen twee wintergroen mint snoepjes of suikerklontjes in een donkere kamer. Deze snoepjes - of snoep gemaakt met suiker - zal kleine blauwe vonken produceren wanneer ze worden geplet. Het effect is het resultaat van een proces genaamd triboluminescentie, die hoofdzakelijk licht van de wrijving van elkaar wrijven twee speciale materialen. U kunt ook kauwen de snoep om hetzelfde effect te produceren, maar het speeksel kan de sterkte van het licht te dempen.

Gebruik tonic water in snoep recepten in plaats van kraanwater. Dit is een goede optie voor mensen met zwarte lichten. Kinine gloeit onder zwart licht en zal een glow-in-the-dark effect te produceren. Kinine is bitter en mag alleen met mate of in producten die de smaak kunnen maskeren worden gebruikt. Het wordt vaak gebruikt in alcoholische dranken voor dit effect. Sommige mensen zijn ook allergisch voor kinine. Het is ten zeerste aanbevolen dat u alleen deze methode gebruiken als u er zeker van uw gasten een reactie niet zijn.

Serveer wit of-neon gekleurde snoepjes onder blacklight. Black lichten produceren licht dat niet zichtbaar is voor het menselijk oog, zodat een lichte ruimte verschijnt donker. Wanneer deze lichtgolven staking voorwerpen fosforen, zal de fosforen zichtbare lichtgolven te produceren waardoor ze lijken te gloeien. Maak je eigen snoepjes met behulp van witte chocolade en serveer ze onder een zwart licht.

Hints

Gebruik geen fluorescerende producten in uw snoep. Deze producten kunnen al dan niet toxisch zijn, afhankelijk van het type chemische fosforescerende gebruikt.

Share This Post