Index / Bedrijf / Hoe maak & Beheer een Project Portfolio

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak & Beheer een Project Portfolio

portfolio management project is een proces waarbij organisaties en ondernemingen kunnen regelen, bekijken en hun huidige projecten te analyseren. Het wordt vaak gebruikt om prioriteiten te stellen van de verschillende projecten; ze zijn meestal inged

Advertisementportfolio management project is een proces waarbij organisaties en ondernemingen kunnen regelen, bekijken en hun huidige projecten te analyseren. Het wordt vaak gebruikt om prioriteiten te stellen van de verschillende projecten; ze zijn meestal ingedeeld in verschillende categorieën zoals financiën, de groei en voordeel. Project portefeuilles uiteindelijk kan de raad van bestuur of een bestuurder van een bredere kijk en een dieper inzicht in de huidige verbintenissen van het bedrijf te krijgen.

Een inventaris van de lopende projecten van de onderneming. Inclusief elke onderneming die het bedrijf momenteel heeft, hoe klein ook. Zorg voor voldoende beschrijvende informatie over elk project, zodat deze kunnen worden vergeleken en beheerd. Bijvoorbeeld, geprojecteerd financiële kosten detail van het project, de beoogde doelstellingen, voordelen, geschatte duur en hoe het project ondersteunt het bedrijf de algemene strategie.

Een huisvestingsmaatschappij, bijvoorbeeld, kan een inventarisatie die een anti-sociaal gedrag initiatief project, een landgoed regeneratie project en een nieuwe versie bevat samen te stellen. De vennootschap kan ook schrijven dat het landgoed regeneratie project kost $ 1.000.000, zal naar schatting 3 jaar in beslag nemen en zal huis 800 nieuwe gezinnen.

Upload deze informatie elektronisch; Dit zorgt ervoor dat de gegevens sneller en efficiënter dan door een menselijke team te vergelijken. Elektronische gegevens kunnen ook worden doorgegeven via e-mail en direct overhandigd aan de bedrijfsleiders.

Een afspraak voor het bedrijf directeuren en afdelingshoofden (portfolio management team, of PMT). Deze personen zullen de breedste kennis van de business en kan weloverwogen beslissingen in het belang van het bedrijf te maken. Vraag hen voor de vergadering om te kijken over de gegevens en absorberen de informatie voor discussie.

Zorg ervoor dat de portefeuille team het eens over de criteria voor de prioriteitstelling van een project. Kwesties zoals financiën en voordelen worden vaak gebruikt om prioriteit te bepalen, maar andere zaken als potentieel kunnen worden beschouwd.

Bel de vergadering en prioriteren van de lopende projecten van het bedrijf. Er moet prioriteit worden gegeven aan projecten op basis van hun financiële, de groei en profiteren potentials. De hoogste prioriteit projecten voortdurend aandacht nodig hebben, terwijl andere lagere prioritaire projecten kunnen worden gehouden of gedaald van de agenda van de onderneming geheel.

Herevalueren project management van het bedrijf door samen te bellen naar de PMT op een regelmatige basis. Schik kwartaal, maandelijks of zelfs wekelijks adviesbureaus en bespreken of bepaalde projecten hebben meer steun nodig (dus hun prioriteit te verhogen) of kan verder worden gedropt in de lijst.

Share This Post