Index / tech / Hoe maak Arrows in Fireworks

Share This Post

tech

Hoe maak Arrows in Fireworks

Adobe Fireworks is een grafische software-pakket waarmee je afbeeldingen maken zonder enige vorm van code of programmeertaal gebruiken. Na het maken van de foto's, kunt u ze afdrukken of opslaan voor eenvoudig uploaden naar uw website of blog. Dankzi

AdvertisementAdobe Fireworks is een grafische software-pakket waarmee je afbeeldingen maken zonder enige vorm van code of programmeertaal gebruiken. Na het maken van de foto's, kunt u ze afdrukken of opslaan voor eenvoudig uploaden naar uw website of blog. Dankzij de intuïtieve interface en geautomatiseerde vorm functies, Fireworks is geschikt voor zowel beginners als voor ontwerpers en hobbyisten die eerdere ervaring met grafische software. Zo hoef je niet aan een lijnen te trekken om een ​​pijl te maken. Maak het met de pijl gereedschap en vervolgens bewerken en plaats deze met je muis.

Lancering Adobe Fireworks. Klik op de pijl in de linkerbenedenhoek van het pictogram rechthoek in het "Vector" menu van de linker werkbalk om het drop-down menu auto-vorm te onthullen.

Klik op "Pijl" op het drop-down menu om een ​​pijl die u in (of "Arrow line") kunt invullen om een ​​rechte lijn met een pijl tip creëren.

Plaats uw muis op elk punt van het Vuurwerk canvas (werkblad). Links-klik met de muis terwijl het te slepen, zodat een lijn op het doek verschijnt. Sleep zo ver over het doek als je wilt om de grootte van je pijl te kiezen. Laat de linker muisknop als je eenmaal klaar bent.

Richt je muis over de vierkante en ronde punten aan de randen van je pijl om toegang te krijgen tot het bewerken van keuzes voor elk deel van de pijl. Sleep de punten aan de randen omhoog om de pijl groter te maken. Sleep de cirkelvormige stip in het midden van de pijlpunt om de kop te rekken. Klik met de rechtermuisknop op de muis en sleep het centrum dot omhoog om de pijl te verplaatsen.

Gebruik de kleur-fill, gradiënt, schaduw en andere creatieve functies van Fireworks om uw pijl aan te passen als u wilt.

Klik met de linkermuisknop op het menu "Bestand" knop in de werkbalk. Kies "Opslaan" om uw pijl op te slaan in Fireworks PNG-formaat of "Opslaan als" om het te exporteren naar een ander formaat.

Share This Post