Index / Eten drinken / Hoe maak Arabische gom

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak Arabische gom

Eenmaal gebruikt in het balsemen in het Oude Egypte en als ingrediënt in compressen, wordt Arabische gom vandaag de dag gebruikt door kunstenaars, koks en fabrikanten. Arabische gom is veel vraag door kunstenaars en schrijvers als het wordt gebruikt

AdvertisementEenmaal gebruikt in het balsemen in het Oude Egypte en als ingrediënt in compressen, wordt Arabische gom vandaag de dag gebruikt door kunstenaars, koks en fabrikanten. Arabische gom is veel vraag door kunstenaars en schrijvers als het wordt gebruikt in inkt, waterverf en kleurstoffen. Technisch, Arabische gom is het verharde sap van de Acacia Senegal boom gevonden in droge gebieden, maar het wordt nu verkocht als een droge mix of een fijn poeder. Als het een stof die andere stoffen samenhoudt, fabrikanten Arabische gom een ​​stabiel bestanddelen van veel geneesmiddelen, inkten en verven, voor gebak, siropen en frisdranken. Het is zeer oplosbaar in water en mist elke smaak.

Wat je nodig hebt

Arabische gom poeder

Water

Kop

Afmeetlepels

aquarel verf

palet van de waterverf

aquarel penseel

aquarelpapier

Arabische gom in Adhesive

Roer Arabische gom in koud water in een 1-2 verhouding en verwarm het mengsel tot het bowlingbaan.

Roer voortdurend als het water kookt gedurende 15 minuten.

Zeef het mengsel om eventuele klonten te verwijderen en koel het mengsel. De pasta is nu klaar voor gebruik.

Arabische gom in Aquarellen

Roer Arabische gom in koud water in een 06/01 verhouding en krachtig roer het mengsel. Indien nodig, voeg meer water totdat alle droge Arabische gom is opgelost.

Neem een ​​palet en met een borstel, meng een schaduw van aquarel verf op. Dompel de borstel in de Arabische gom oplossing en meng het met de verf op het palet. Er is geen harde en snelle regel over de verf en Arabische gom mengverhouding.

Probeer de kleur mengsel op aquarelpapier en wacht tot het droogt. Als de verf scheuren dan verder verdunnen de Arabische gom oplossing.

Share This Post