Index / Cars / Hoe maak aluminium velgen Shine

Share This Post

Cars

Hoe maak aluminium velgen Shine

De aluminium velgen op een voertuig zullen hun glans verliezen na ruw weer. Road vuil kan uw velgen Scruff. Nadat u uw auto te wassen, kan de aluminium velgen van de aandacht die ze niet zou moeten krijgen. Polijsten van dit deel van de auto ten mins

AdvertisementDe aluminium velgen op een voertuig zullen hun glans verliezen na ruw weer. Road vuil kan uw velgen Scruff. Nadat u uw auto te wassen, kan de aluminium velgen van de aandacht die ze niet zou moeten krijgen. Polijsten van dit deel van de auto ten minste een keer per maand of na een zware storm zal de glans te behouden. Modder, vuil en oliƫn uit wegen kan ertoe leiden dat uw velgen te lijden. Als ze saai, heeft uw auto niet lijken goed onderhouden.

Wat je nodig hebt

Emmer Aluminum polish De-smeerder soap 2 washandjes Towel

Koop aluminium polish. Mother's Mag & Aluminum Polish, Met-Alle Aluminium Cleaner en aluminium Poolse Super Shine zijn verkrijgbaar bij de afdeling en auto detaillering winkels. U kunt al deze producten toe te passen met de hand of de aluminium Poolse Super Shine met een buffer.

Gebruik warm water om de bak te vullen. Dompel de doek en knijp het uit. Veeg de aluminium velg om het stof of vuil te verwijderen. Beginnen aan de top; werk je weg naar beneden. Verwijder al het vuil van de rand en in de spleten.

Verwijder het water uit de doek. Voeg een kleine hoeveelheid zeep op dezelfde lap. Wrijf het samen. Reinig de aluminium velg. Verwijder alle stuck-op vuil, modder en puin van het wiel. Wring de doek in een emmer. Veeg de zeep van de aluminium velg.

Gebruik een handdoek om de aluminium velg drogen. Reinig het wiel en drogen voordat het polijsten.

Dompel of giet een kwart-size bedrag van polish op uw tweede washandje. Met een cirkelvormige beweging, wrijf de Poolse op de aluminium velg te laten schijnen.

Herhaal stap 5 als het aluminium niet glanzend nadat de eerste laag. Compleet stappen 2 tot en met 5 voor de resterende aluminium velgen.

Hints

Controleer uw washandjes en handdoek voor stenen of ander materiaal alvorens het te gebruiken op het aluminium, om niet te krabben.

Share This Post