Index / tech / Hoe los ik Internet Explorer Als het de Internet site kan niet open vanwege een 'Operation Aborted "Fout?

Share This Post

tech

Hoe los ik Internet Explorer Als het de Internet site kan niet open vanwege een 'Operation Aborted "Fout?

Het Document Object Model (DOM) is een standaard voor het voorstellen, en de interactie met, webpagina objecten zoals tabellen, afbeeldingen en tekst. Versie 7 van de Microsoft Internet Explorer browser kan de foutmelding 'Internet Explorer kan de in

AdvertisementHet Document Object Model (DOM) is een standaard voor het voorstellen, en de interactie met, webpagina objecten zoals tabellen, afbeeldingen en tekst. Versie 7 van de Microsoft Internet Explorer browser kan de foutmelding 'Internet Explorer kan de internetsite niet openen' wanneer het proberen om bepaalde webpagina's te maken te genereren. Dit gebeurt wanneer een script in een DOM-object probeert de DOM container met dat object te wijzigen. Je kunt maken deze fout weg te gaan door te upgraden naar versie 8 van Internet Explorer.

Launch Internet Explorer door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Navigeer naar de "Download Internet Explorer 8" webpagina. Klik op de link "Download" die overeenkomt met "het Engels." Klik op "Save" en vervolgens wachten tot de download is voltooid.

Dubbelklik op het bestand dat u zojuist hebt gedownload. Selecteer "Ja" wanneer het installatieprogramma u vraagt ​​of u de bestaande kopie van Internet Explorer upgraden naar versie 8.

Volg de aanwijzingen van de installatie-wizard. Selecteer "Start Internet Explorer" in het venster van de wizard die u die optie en klik op 'Finish'. Internet Explorer 8 zal starten en renderen van webpagina's zonder dat de "Internet Explorer kan de internetsite niet openen" meer fout.

Share This Post