Index / Huis / Hoe los ik een droger die Takes Two Cycles om kleren te drogen en snijdt tijdens de cyclus?

Share This Post

Huis

Hoe los ik een droger die Takes Two Cycles om kleren te drogen en snijdt tijdens de cyclus?

Wasdrogers gebruik maken van een tuimelende actie om alle kanten van kleding bloot te stellen aan lucht die in de trommel wordt gepompt. Het is echt zo simpel en lange droogtijden de neiging om te zeggen dat de ene of de andere actie niet werkt. U ku

AdvertisementWasdrogers gebruik maken van een tuimelende actie om alle kanten van kleding bloot te stellen aan lucht die in de trommel wordt gepompt. Het is echt zo simpel en lange droogtijden de neiging om te zeggen dat de ene of de andere actie niet werkt. U kunt verbeteren tuimelen door niet te veel vullen van de droger. De meest voorkomende oorzaken van een slechte prestaties droger verstopt leidingen en onvoldoende ventilatie. Vaststelling van een klomp is een handmatig proces en het vervangen van leidingen is snel en vrij eenvoudig.

Wat je nodig hebt

  • schroevedraaier

    Draad kleerhanger

    Stijve of periscoop duct

    Vacuüm

Controleer de plukselval op uw droger. Het is belangrijk om het reinigen met elk gebruik. Zelfs als het niet slecht uitziet, kunnen kleine pluisjes deeltjes weer in de machine gezogen en zal opbouwen en leiden tot een klomp. De meeste drogers hebben pluizen schermen recht binnen de deur die je makkelijk kunt verwijderen en schoon.

Trek de droger uit de buurt van de muur en controleer de luchtkanalen voor plooien. Als je ze te vinden, wordt de luchtstroom niet circuleren en de kleding kan niet droog. Als het een periscoping kanaal met gedifferentieerde buigen bezienswaardigheden van de oplossing is eenvoudig. Buig gewoon het kanaal terug in de juiste vorm te creëren voldoende ruimte voor lucht.

Haal de stekker van de droger, want als het probleem is niet een kink is een klomp in het luchtkanaal.

Schroef het kanaal van de achterkant van de droger en de buitenzijde afvoeropening. Strek de kleerhanger en gebruik het met de haak in de eerste plaats als een indringende tool. De hanger moet in staat zijn aan te sluiten uit eventuele blokkades en je kunt trekken ze terug. Wees voorzichtig niet te dwingen of je zal het kanaal doorboren. Verwijder eventuele grote klompen en gebruik de stofzuiger te eindigen opruimen van het kanaal en opnieuw te installeren.

Installeer nieuwe leidingen als het luchtkanaal wordt doorboord of te gebogen te lossen. Een stijve kanaal of periscoop model zal het kanaal te houden van het krimpen in de toekomst. Stofzuigen uitlaatgat en de achterkant van de droger. Gebruik de kortst mogelijke lengte tussen de droger en het exterieur uitlaat om knikken te voorkomen. Afhankelijk van het type je kiest, zal de leiding van beide twist en lock op droger en muurkoker of u zal hebben om het vastschroeven.

Hints

Gebruik nooit witte plastic leidingen vanwege brandgevaar.

De Consumer Product Safeties Commissie schat dat er meer dan 15.000 wasdroger branden per jaar. Het is uiterst belangrijk om een ​​goed onderhouden droger te houden.

Share This Post