Index / Tuin / Hoe Lemon Seeds Save

Share This Post

Tuin

Hoe Lemon Seeds Save

Citroenbomen daadwerkelijk goede kamerplanten, terwijl de bomen nog in zaailing vorm; ze kunnen groeien onder indoor teeltomstandigheden als er genoeg zon in het huis. U kunt een citroen boom groeien uit zaden geoogst van elke citroen gekocht bij een

AdvertisementCitroenbomen daadwerkelijk goede kamerplanten, terwijl de bomen nog in zaailing vorm; ze kunnen groeien onder indoor teeltomstandigheden als er genoeg zon in het huis. U kunt een citroen boom groeien uit zaden geoogst van elke citroen gekocht bij een supermarkt of geplukt recht uit een volwassen citroenboom. Het duurt enkele jaren voor een citroenboom groot genoeg is om bloemen en een paar jaar ontkiemen na dat voordat het zal groeien citroenen groeien.

Wat je nodig hebt

  • papieren handdoeken

    Plastic boterhamzakjes

Koop een citroen met zaden. Niet alle citroenen verkocht in de winkel komen met zaden. Aankoop van twee of drie van een gezaaide variƫteit om ervoor te zorgen dat je genoeg zaden om op te slaan in het geval een aantal niet ontkiemen.

Ontpit uit citroenen. Vergeet niet een mes niet gebruiken om de zaden te verwijderen als het mes het zaad darmen kan beschadigen. Probeer om de zaden te verwijderen met de hand door te knijpen de zakken van de citroen en de extractie van de zaden.

Spoel de zaden in water en leg ze op een papieren handdoek. Kies uit de zaden die de grootste zijn. De zaden die meer witte dan tan zijn met een verschrompelde coating op hen zijn de beste keuzes voor het kweken van een plant.

Bevochtig een papieren handdoek en leg de zaden op de handdoek. Houd ongeveer drie keer het bedrag van de zaden u daadwerkelijk wilt planten in het geval sommige zijn blindgangers. Wikkel de zaden in de vochtige papieren handdoek.

Leg de handdoek en zaden in een plastic afsluitbaar boterhamzakje. Plaats de zak in de koelkast. U kunt de zaden in de koelkast gedurende enkele dagen of enkele maanden te houden tot het planten van de tijd.

Verwijder de zaadjes uit de koelkast en planten 1/2 inch diep in de bodem als je wilt om de zaden ontkiemen. U kunt ook de zaden ontkiemen op een vochtige papieren handdoek bed. De zaden zullen best ontkiemen als binnenshuis gekweekt in een warm, zonnig gelegen in voedselrijke bodem.

Share This Post