Index / tech / Hoe laptop batterijen te houden gezond

Share This Post

tech

Hoe laptop batterijen te houden gezond

Een computer met een draagbare voeding kan een groter vermogen om te werken, studeren en het uitvoeren van al uw computer-based activiteiten te bieden heeft. Het gemak van een laptop wordt verminderd, maar wanneer de accu gaat de lader sneller verlie

AdvertisementEen computer met een draagbare voeding kan een groter vermogen om te werken, studeren en het uitvoeren van al uw computer-based activiteiten te bieden heeft. Het gemak van een laptop wordt verminderd, maar wanneer de accu gaat de lader sneller verliezen. Dit is een gemeenschappelijk probleem dat veel laptop eigenaren worden geconfronteerd, maar je hoeft niet een van hen. U kunt uw laptop batterij gezond te houden en het behoud van zijn lading voor zo lang als het ontworpen om door het volgen van een paar eenvoudige regels.

Wat je nodig hebt

Wattenstaafje

wrijven alcohol

Alternate tussen het gebruik van de batterij en het werken terwijl aangesloten op het stroomnet. Laat uw laptop lading volledig en verwijder de oplader. Gebruik de lader niet de stekker terug in totdat de accu tot 25 procent van zijn capaciteit.

Schakel alle programma's die u niet van plan om te gebruiken voor een lange tijd. Bijvoorbeeld als u een spreadsheet werden maken en klaar zijn met hun werk tot de volgende dag, laat hem niet loopt stationair op de achtergrond.

Verminder de helderheid van uw scherm zo laag mogelijk, terwijl nog steeds in staat om uw programma's te zien met gemak. Als u nodig hebt om je laptop open te laten, maar niet nodig om iets te zien, schakelt het scherm uit totaal.

Houd de metalen punten, waar de batterij en de computer aan te sluiten, schoon met een wattenstaafje en alcohol. Dit zal zich te ontdoen van vuil te krijgen en op te bouwen, waardoor elke heffing efficiƫnter.

Afsluiten van uw laptop als je niet over het gebruik van het voor de rest van de dag te plannen. Als je gewoon weg voor een paar uur zal zijn, sluit de laptop en zet deze om te overwinteren.

Schakel de functies die automatisch worden uitgevoerd zoals auto bespaart en software-updates. U kunt deze dingen handmatig doen en gebruiken minder energie van de batterij.

Hints

Neem de batterij uit uw laptop als u van plan om het in opslag te zetten om te voorkomen dat corrosie in de computer.

Laat uw batterij of laptop in direct zonlicht voor meer dan een paar minuten.

Share This Post