Index / Sport en fitness / Hoe lang na het wakker worden Mocht u oefening?

Share This Post

Sport en fitness

Hoe lang na het wakker worden Mocht u oefening?

Bij het starten van een oefening routine, er zijn veel dingen te overwegen, met inbegrip van uw werk en gezin schema. U kan ook een moment van de dag als je op je best zowel fysiek als mentaal. Er zijn maar weinig studies die hebben aangetoond een oc

AdvertisementBij het starten van een oefening routine, er zijn veel dingen te overwegen, met inbegrip van uw werk en gezin schema. U kan ook een moment van de dag als je op je best zowel fysiek als mentaal. Er zijn maar weinig studies die hebben aangetoond een ochtend oefening routine kan superieur zijn. Maar vergeet niet, oefening profiteert u niet uit welk moment van de dag u uit te werken.

Morning Workout voor Betere Slaap

In een studie gepubliceerd door de American College of Sports Medicine werd geleerd dat de uitoefening van in de ochtend, in vergelijking met andere momenten van de dag, zou kunnen helpen om uw slaapgewoonten te verbeteren. De studie volgde 10 patiënten die via drie verschillende dagen uitgeoefend op drie verschillende tijdstippen. Deelnemers uitgeoefend 07:00, 13:00 en 19:00 gedurende 30 minuten. Er werd vastgesteld dat op de dagen de deelnemers uitgeoefend 07:00, ervaren ze een betere nachtrust. Natuurlijk, als u last heeft van inconsistente slaapgewoonten, oefenen in de ochtend kan een uitdaging zijn op het eerste.

Breaking Uw Fast

Bij het kiezen van hoe snel uit te werken in de ochtend, het ontbijt is een grote overweging. Er is veel controverse over de vraag of je ontbijt moet eten voor of na de training in de ochtend geweest. Volgens de Mayo Clinic, is het belangrijk om je lichaam bij te tanken na een lange nacht van de slaap, als uw bloedsuikerspiegel laag is. Als u van plan om zo snel als je wakker wordt uit te oefenen, eet een kleine snack, zoals een appel en amandel boter of een mueslireep. Als u van plan bent om een ​​maaltijd te eten, wacht twee tot vier uur voordat je de oefening, afhankelijk van de grootte van uw maaltijd.

Tick ​​Tock Goes Jouw Clock

U hebt waarschijnlijk gehoord dat het belangrijk is om op te warmen je spieren voor uit te werken om blessures te voorkomen. Maar iets wat je misschien niet in overweging genomen hebben is uw lichaam de interne temperatuur en hoe het kan invloed hebben op uw training. Je lichaam heeft een interne klok om te slapen en de lichaamstemperatuur heet een circadiaan ritme. Volgens de American Council on Exercise, je lichaamstemperatuur is het laagst ongeveer twee tot drie uur voordat je wakker wordt, en warmt op naarmate de dag vordert. Workouts later uitgevoerd op de dag, wanneer de spieren zijn warm en flexibeler, leveren een betere prestatie. Als u wilt oefenen in de ochtend en de prestaties is een probleem, overweeg dan wachten twee tot drie uur na het wakker worden. Als dat geen optie is, neem een ​​langere warming-up. Bijvoorbeeld, in plaats van een vijf minuten lopen, lopen 10 tot 15 minuten voordat u of sterkte conditionering.

Het bouwen van een Routine

Wanneer het proberen om een ​​consistente oefening routine op te bouwen, uit te werken in de ochtend, voordat andere verplichtingen, is ideaal. Bij het uitwerken van de eerste ding in de ochtend is moeilijk, probeer het naar bed gaan een uur of twee eerder. Ook werken aan het opbouwen van een gezonde before-bed routines zoals geen elektronica een uur voor het slapen gaan, en proberen niet te eten voor het slapen gaan, omdat zowel de slaap verstoren cycli. Als uit te werken in de ochtend is gewoon geen optie voor u, zult u nog steeds profiteren van de oefening op een ander moment van de dag. Het belangrijkste is om een ​​schema dat u kunt vasthouden aan te kiezen.

Share This Post