Index / wettelijk / Hoe lang na het huwelijk kan je een Civil vernietiging?

Share This Post

wettelijk

Hoe lang na het huwelijk kan je een Civil vernietiging?

Elke staat stelt zijn eigen middelen tot nietigverklaring. In sommige situaties, zoals een bigamous of incestueuze huwelijk, kan er geen tijdslimiet voor het indienen voor een nietigverklaring. Echter, staatswet het gebruik van andere gronden, zoals

Advertisement

Elke staat stelt zijn eigen middelen tot nietigverklaring. In sommige situaties, zoals een bigamous of incestueuze huwelijk, kan er geen tijdslimiet voor het indienen voor een nietigverklaring. Echter, staatswet het gebruik van andere gronden, zoals misleiding of een minderjarig echtgenoot te beperken tot een bepaald tijdsbestek.

Hoe langer twee mensen leven als man en vrouw, hoe moeilijker het zal zijn om uit te zoeken hun ineengestrengelde financiën en leven. Het kan moeilijk zijn om een ​​beroep tot nietigverklaring te krijgen als kinderen worden geboren tijdens de relatie, advocaat Aaron Larson notities.

Hoewel het mogelijk is om een ​​civiele nietigverklaring, zelfs na een lang huwelijk te krijgen, is het over het algemeen raadzaam om, zodra een verzoek als een van de betrokkenen bepaalt het huwelijk ongeldig is.

Share This Post