Index / Tuin / Hoe lang moet ik Laat Hummingbird Eten Out?

Share This Post

Tuin

Hoe lang moet ik Laat Hummingbird Eten Out?

Hummingbirds kan een deel van de kleinste wezens in de vogel wereld zijn, maar de kleine vogels moet tweemaal hun gewicht consumeren in eten elke dag omdat ze branden zo veel calorieën warm houden en vliegen rond. De wereld van Hummingbirds website m

AdvertisementHummingbirds kan een deel van de kleinste wezens in de vogel wereld zijn, maar de kleine vogels moet tweemaal hun gewicht consumeren in eten elke dag omdat ze branden zo veel calorieën warm houden en vliegen rond. De wereld van Hummingbirds website meldt ongeveer 356 verschillende soorten kolibrie soorten flitsten over de hele wereld, met 51 soorten beschouwd als bedreigd. Als u een bijdrage leveren aan de gezondheid van deze kleine "bird helikopters" met kolibrie feeders, zorg ervoor dat ze krijgen de meest verse voeding mogelijk door hun eten regelmatig verfrissend.

feeders

Hoewel er een verscheidenheid van stijlen voor kolibrie feeders, de meeste hebben een ding gemeen - een brandende rode kleur. Net als een lichtreclame knipperende "Vacancy" aan de kant van een snelweg, de kleur rood vangt het belang van de kolibries en wenkt hen over om van te smullen. De meeste feeders zijn voorzien van een perchlike setup, zodat de vogels kunnen rusten terwijl ze eten. Binnen elke feeder is een gebied aan de kolibries 'food, plus kleine roosterachtige gaten waar de vogels komen om te zuigen uit de vloeistof giet.

Eten

In tegenstelling tot hun andere gevederde familieleden, hoeft kolibries niet eten van de traditionele vogelzaad verkocht in zakken in de supermarkt. In plaats daarvan, kolibries genieten van een vloeibaar dieet van nectar. Kolibries hebben nogal een zoetekauw, liever suikerhoudende items zoals boomsap en bloem nectar. Het samenstellen van je eigen menu voor de kolibries vereist slechts een mix van suiker en water, met vier delen water op een deel suiker (geen kunstmatige zoetstoffen), gekookt en opgeslagen in een container, zoals een twee-liter frisdrank fles. Als het maken van aangepaste maaltijden is niet van belang, vogel winkels, huisdier centra en sommige supermarkten verkopen voorgemengde duivenvoer.

Voedselveiligheid

Instanties zoals de Wild Bird Shop moedigen kolibrie liefhebbers om veel aandacht te besteden aan de veiligheid van hun vogels. Afhankelijk van het klimaat en de temperatuur, moeten duivenvoer worden gewijzigd om te voorkomen dat de suiker in het water van het vergisten en het draaien van in gist, waarin de vogels kunnen schaden. De website raadt aan de nectar eenmaal per week bij temperaturen onder 70 graden en meer frequente veranderingen in hogere temperaturen, zoals elke zes dagen 71-75 graden, drie dagen 85-88 graden en dagelijks temperaturen boven 93 graden.

Seizoenen

Hoe lang het voeden kolibries blijven hangt af van waar je woont. Vogels die zomers de meeste Amerikaanse brengen gewoonlijk migreren naar Mexico voor de winter. De laatste van de trekvogels doorgaans verlaten oktober en beginnen terug te keren naar de warmere delen van de VS in februari. Southern California kolibrie Watchers hebben het hele jaar door gevederde bezoekers, met Allen kolibries aankomst in de winter (vliegen naar het zuiden van Oregon in februari).

Share This Post