Index / Tuin / Hoe lang Magnolias Bloom?

Share This Post

Tuin

Hoe lang Magnolias Bloom?

Magnolia bomen en struiken bieden een aantal van de mooiste grote bloemen voor de tuin, bloeien op elk moment van de late winter tot midzomer, afhankelijk van de soort en het klimaat. Hun bloemen verschijnen alleen op de tak tips en variëren in vorm

AdvertisementMagnolia bomen en struiken bieden een aantal van de mooiste grote bloemen voor de tuin, bloeien op elk moment van de late winter tot midzomer, afhankelijk van de soort en het klimaat. Hun bloemen verschijnen alleen op de tak tips en variëren in vorm van saucer-, beker-, goblet- of sterachtige. Magnolia niet bijzonder duurzaam wanneer bloemvertoning ontstaat, die variëren van een tot vier weken. Eisen aan de omgeving spelen een belangrijke rol in de duur van een bloeiende seizoen.

types

Wereldwijd zijn ongeveer 80 soorten magnolia's bestaan, plus nog meer cultivars van de meest sierlijke soorten. Vanuit een oogpunt tuinbouw, worden magnolia's besproken als zijnde voorjaar of de zomer bloeien. Voorjaarsbloeiende soorten zijn meestal loofbomen, terwijl groenblijvende magnolia's hebben de neiging om te bloeien wanneer de temperaturen zijn warmer, in het late voorjaar en de zomer. Een van de meest bekende bladverliezende, voorjaarsbloeiende magnolias zijn de schotel magnolia (Magnolia x soulangeana), ster magnolia (M. stellata) en lelie magnolia (M. liliflora). De meest bekende groenblijvende, late lente-to-zomer bloeiende magnolia is het zuidelijke magnolia (M. grandiflora). Bladverliezende zomer magnolia bomen bloeiende omvatten komkommer boom (M. acuminata), moeras magnolia of Sweetbay (M. toverhazelaar) en de overkoepelende boom (M. macrophylla).

Bloeiseizoen Duur

In sommige jaren kan een magnolia boom of struik in bloei voor één week, terwijl andere jaar wel vijf of zes weken. Lente-bloeiende magnolia's weer te geven het vaakst open bloemen voor een tot twee weken. Aangezien de kleurrijke en zwelling bloemknoppen op naakte takken, lijkt de bloeitijd langer duren, misschien twee tot drie weken. -Zomer bloeiende magnolia's een meer geconcentreerde periode van bloemen over hun groene luifels in de loop van twee tot drie weken te creëren ook. Aangezien de temperaturen zijn warm, kunnen sporadisch bloemen later in de zomer of vroege herfst verschijnen.

De rol van Weather

Voor de lente-bloeiende magnolia's, temperaturen spelen de dominante factor in de timing en duur van de bloemen. Zodra bloemknoppen zwellen en onthullen bloemblaadjes, vorst en temperaturen onder het vriespunt zal bloesems doden. Een vroegtijdige vorst of vorst kan voorkomen of ingekort de magnolia bloei seizoen. Bovendien, koele temperaturen - 40-65 graden Fahrenheit - oorzaak voorjaar magnolia bloemen op te zwellen en open langzaam zo lang als drie tot vijf weken. Warmere temperaturen veroorzaken bloemen om snel te openen en te verwelken. -Zomer bloeiende magnolia's bloeien als het warm is, maar hoge temperaturen veroorzaken individuele bloesems sneller sneller openen en bruin. Elke magnoliaboom benadrukt door droogte mag geen bloemen te ondersteunen zo lang of zo groot van het aantal in vergelijking met een gezonde plant groeit in een gelijkmatig vochtige, koele grond.

geografische Insight

Temperaturen variëren per geografische locatie en ook bijdragen tot de timing van magnolia bloei en de duur van de bloeitijd. In het diepe zuiden, lente-bloeiende magnolia's, zoals de ster magnolia bloei al eind februari en in medio maart. Op grotere hoogte in het Zuiden, bloeiende begint twee tot vier weken later. In het noorden, is de ster magnolia niet bloeien tot april. Het begin van de warmte in het voorjaar en de zomer van invloed op wanneer bloeiende optreedt, en de weerpatronen dat jaar bepalen hoe lang de bloemen laatste over de magnolia's vestigingen.

Share This Post