Index / Gezondheid / Hoe lang duurt Nicotine Blijf in uw systeem?

Share This Post

Gezondheid

Hoe lang duurt Nicotine Blijf in uw systeem?

Ondanks de risico's verbonden aan het roken van sigaretten, miljoenen mensen over de hele wereld blijven roken. Hoewel velen zullen proberen om te stoppen, het onderzoek van het National Institute on Drug Abuse toont aan dat deze pogingen zijn meesta

AdvertisementOndanks de risico's verbonden aan het roken van sigaretten, miljoenen mensen over de hele wereld blijven roken. Hoewel velen zullen proberen om te stoppen, het onderzoek van het National Institute on Drug Abuse toont aan dat deze pogingen zijn meestal niet succesvol. Zoals veel rokers uit te leggen, de overweldigende verlangen naar een sigaret vaak verzwakt hun wil om te stoppen en, bezwijken aan de drang, ze roken. Dus wat is het geheim ingrediƫnt van de sigaret? Wat zijn de oorzaken zulke onstuitbare verlangen? Het antwoord is nicotine.

Functie

Zoals met andere geneesmiddelen, wanneer een persoon rookt sigaretten, nicotine begint op te bouwen in het lichaam en na verloop van tijd zal de roker verlangen het beginnen. Als je gewend aan nicotine en snijd het volledig, je lichaam wil het nog meer. En met nicotine, zullen die hunkeren doorgaan totdat er geen nicotine meer in je lichaam.

Tijdsspanne

Hoewel de meeste van de nicotine je verbruikt (ongeveer 90 procent) wordt snel gemetaboliseerd door de lever van uw lichaam en vervolgens uitgescheiden uit uw nieren, de resterende hoeveelheid nicotine blijft in je bloedbaan voor ongeveer zes tot acht uur na het roken. Daarom is de hoeveelheid tijd die nicotine in uw lichaam blijft hangt af van hoeveel nicotine in uw systeem. Gebaseerd op de hoeveelheid sigaretten je dagelijks rookt, kan er een kleine of grote hoeveelheid nicotine in het lichaam.

effecten

Gemiddeld een sigaret levert ongeveer 1 mg nicotine aan uw lichaam. Dus iemand die een heel pakje sigaretten rookt (20) per dag zal veel meer nicotine in zijn systeem dan iemand die rookt slechts vijf sigaretten. Met andere woorden, hoe meer je rookt en hoe vaker je dit doet, hoe meer nicotine blijft in je lichaam.

Betekenis

Als je slechts af en toe een roker (iemand die rookt 10 sigaretten of minder per dag), zal het hoogstwaarschijnlijk slechts een paar dagen voor de nicotine om uw lichaam te verlaten. Voor een zware roker (a pakje per dag of meer), sporen van nicotine in de bloedstroom blijven zolang als 30 dagen na het roken - en dat is als je helemaal stoppen met roken!

overwegingen

Hoewel klein sporen van nicotine in de bloedbaan lang nadat een persoon rookt haar laatste sigaret kan blijven, zijn er manieren om de snelheid van het lichaam van de clearing proces. Als het gaat om uw lichaam van gifstoffen bevrijden, water is je beste vriend. Hoe meer water je drinkt, hoe sneller giftige stoffen zoals nicotine laat je lichaam. Omdat het versnelt de stofwisseling van uw lichaam, kan de oefening het proces nog sneller te maken. Dus gewoon door het drinken van water en uit te werken, kunt u uw lichaam helpen zichzelf te ontdoen van de nicotine.

Share This Post