Index / Huisdieren / Hoe lang duurt het voor een Corn Snake naar Reach Volwassenheid?

Share This Post

Huisdieren

Hoe lang duurt het voor een Corn Snake naar Reach Volwassenheid?

Als u een jonge koren slang (Pantherophis guttatus) als een huisdier, zal hij waarschijnlijk niet stoppen met groeien voor een paar jaar. Juvenile maïs slangen start hun leven in een lengte van tussen de 8 inch en een voet, maar dat zal veranderen me

AdvertisementAls u een jonge koren slang (Pantherophis guttatus) als een huisdier, zal hij waarschijnlijk niet stoppen met groeien voor een paar jaar. Juvenile maïs slangen start hun leven in een lengte van tussen de 8 inch en een voet, maar dat zal veranderen met de tijd. Deze relaxte reptielen, op fysieke volwassenheid, zijn meestal aan de matige kant, sizewise.

Corn Snake Mature Size

Korenslangen volwassen lengten tussen 4 en 6 voet. De vrouwtjes zijn meestal iets kleiner dan de mannetjes. Corn slangen in warmere geografische locaties hebben de neiging om niet zo lang als die van de koeler instellingen groeien. Ook kan mais slangen die niet voldoende hoeveelheden worden gevoed voedsel groeiachterstand ervaren.

Reproductieve Maturity Leeftijd

Corn slangen meestal bereiken reproductieve looptijd een beetje sneller dan zij volwassen grootte. Als een maïs slang is gezond en goed eten, zou hij geslachtsrijp worden wanneer hij ergens in de marge van 18 maanden tot 2 jaar oud. Mannelijke en vrouwelijke exemplaren in het algemeen geworden geslachtsrijp rond dezelfde tijd.

Tijdperk van volwassen Corn Snakes

Corn slangen meestal te bereiken "full size" ongeveer 3 tot 4 jaar - ze eigenlijk omvang krijgen iedere keer dat ze vervellen, hun hele leven, zolang als voedsel is er in overvloed, maar met de juiste voeding en een captive instelling, wat je ziet op leeftijd van 4 is wat u kunt verwachten voor het grootste deel van het leven van het huisdier. Het interval tussen moltings vertraagt ​​het moment van volwassenheid verder. Dit geldt specimens van beide geslachten.

Een woord over Reproduction

Het is meestal geen goed idee om hen te behuizingen delen totdat ze daadwerkelijk volwassenen. Als u van plan bent om een ​​paar koren slangen te reproduceren mogelijk te maken, wachten totdat het vrouwtje is een volwaardige volwassene. Het kan riskant zijn om vrouwelijke maïs slangen die niet volgroeid zijn paren zijn, dus wees voorzichtig. Fokkerij kan zeer worden belastend voor vrouwen die geslachtsrijp zijn, maar nog niet volledig volwassen fysiek.

Verschillen in de Zorg

Volwassen maïs slangen zijn niet alleen groter zijn dan jongeren - ze hebben verschillende behoeften. Belangrijker, ze vereisen behuizingen die aanzienlijk groter zijn, aangezien hun conditie aanzienlijk groter. Ze doen ook niet nodig om zo vaak te eten als de kleine jongens. Rijpe maïs slangen kunnen meestal gedijen op maaltijden met intervallen van zeven tot 10 dagen - maar jeugdige corn slangen nodig tussenpozen van 5-7 dagen. Als je ooit onzeker over de zorgvragen van uw jeugdige of volwassene graanslang bent, advies in te winnen van uw exotische dierenarts onmiddellijk.

Share This Post