Index / Gezondheid / Hoe lang duurt het om mijn geld uit een Workmens Comp Settlement?

Share This Post

Gezondheid

Hoe lang duurt het om mijn geld uit een Workmens Comp Settlement?

De wetten van elke staat te regeren schadevergoeding aan werknemers nederzettingen. Als u momenteel een werk comping eiser, je hebt het recht om de zaak met de verzekeringsmaatschappij de behandeling van de claim. Settlement is optioneel voor beide p

Advertisement

De wetten van elke staat te regeren schadevergoeding aan werknemers nederzettingen. Als u momenteel een werk comping eiser, je hebt het recht om de zaak met de verzekeringsmaatschappij de behandeling van de claim. Settlement is optioneel voor beide partijen; de wet zal je niet dwingen of de verzekeringsmaatschappij te onderhandelen over een schikking. Als je een akkoord te bereiken, het tijdsbestek voor uw laatste betaling is over het algemeen een onderwerp van de overeenkomst.

Settlement Voorwaarden

Een schikking geeft de verzekeringsmaatschappij voor verdere aansprakelijkheid voor de claim. Schadeloosstelling voordelen zal stoppen, net als medische voordelen (tenzij je kan onderhandelen om de medische voordelen voortdurende te houden). Uw advocaat zal onderhandelen over een afkoopsom, die meestal een korting op de stroom van toekomstige voordelen die de verzekeraar niet langer zal moeten betalen vertegenwoordigt.

Betalingsvoorwaarden

Sommige staten vereisen dat verzekeringsmaatschappijen maken van de forfaitaire betalingen binnen een termijn, in de meeste gevallen 30 dagen. Uw advocaat zal ook in staat zijn om deze termijn te onderhandelen en zal een standaard lengte van de tijd geschreven in zijn vaststellingsovereenkomst template hebben. Vijftien of 30 dagen is de meest voorkomende reeks van tijd voor een forfaitaire betaling op een schikking Arbeiderspartij-comp. Alle partijen hebben belang bij het houden aan de deadline. De verzekeraar wil de zaak te sluiten en eindigen alle toekomstige aansprakelijkheid; de advocaat wil zijn vergoeding, die meestal een percentage van de nederzetting te verzamelen; en je hebt een belang bij een snelle afkoopsom, zodat u kunt gaan met je leven en zet uw werknemers 'comp ervaring achter je.

Court Settlements

comping nederzettingen Workers 'worden meestal uitgevoerd buiten de gerechtelijke procedure; zijn er geen hoorzittingen of geschillen nodig. De partijen moeten echter dienen de overeenkomst voor de goedkeuring van 'compensatie rechtbank of de toestand van de werknemers in de publieke' een werknemers comp agentschap, dat zijn beslissing zal maken en oprichting van een effectieve datum voor de regeling. Als de rechter bepaalt de voorwaarden van een overeenkomst, zal het ook de uiterste datum voor de betalingen.

Het niet betalen

Verzekeringsmaatschappijen hebben een procedure in de plaats voor de betaling van nederzettingen, die de aftrek van de advocaatkosten, goed papierwerk en het proces voor de afgifte en mailing controles omvat. Daarnaast kan de vervoerder Medicare goedkeuring of andere onvoorziene dat de levering van je nederzetting geld zal beïnvloeden vereisen. Als u niet betaling binnen de afgesproken deadline ontvangen, kunt u bestand voor een hoorzitting in de burgerlijke rechtbank om de schikking af te dwingen. Dit gebeurt zelden, omdat de verzekeringsmaatschappijen niet willen verdere juridische kosten worden geconfronteerd, of, in sommige staten, verliezen hun vergunning om verzekering geheel te verkopen voor niet-betaling van een schikking.

Share This Post