Index / Huis / Hoe lang duurt een Cut Zonnebloem Last?

Share This Post

Huis

Hoe lang duurt een Cut Zonnebloem Last?

Een vaas vol zonnebloemen kan elke ruimte op te helderen, maar het is teleurstellend wanneer ze beginnen te verwelken en hangen na een paar dagen. Volgens Grower Direct, snijden zonnebloemen kan overal duren van vijf tot 12 dagen. Rekening goede verz

AdvertisementEen vaas vol zonnebloemen kan elke ruimte op te helderen, maar het is teleurstellend wanneer ze beginnen te verwelken en hangen na een paar dagen. Volgens Grower Direct, snijden zonnebloemen kan overal duren van vijf tot 12 dagen. Rekening goede verzorging van uw zonnebloemen kunnen hun levensduur te verlengen.

Grown thuis

In de meeste gevallen zal een zonnebloem gesneden uit uw eigen tuin langer duren dan een zonnebloem uit een winkel. Om het meeste leven uit uw gesneden zonnebloem te krijgen, snijd het net als de bladeren beginnen te openen tijdens de ochtend of avond. De bloem heeft meer vocht op die momenten.

Farm Grown

Wanneer u een zonnebloem geteeld op een boerderij te kopen, heb je minder controle over de factoren die kunnen helpen verlengt de levensduur. De bloemen moeten op een koele vrachtwagen worden getransporteerd om de versheid te behouden. In sommige gevallen werden zonnebloemen in een winkel enkele dagen tevoren gesneden, waardoor ze minder lang in een huis zal duren. De verste zonnebloemen kan worden op een landbouwer markt omdat het waarschijnlijk de bloem werd die ochtend gesneden.

De Wilting Stem

Een veel voorkomend probleem met snijden zonnebloemen is een verwelking of verslapte steel. Dit gebeurt meestal bij de top van de zonnebloem. De eigenlijke bloem van de plant kan nog steeds in goede staat, maar de verwelking steel maakt de bloem kijken alsof het is stervende. Om dit te voorkomen, plaatst u de zonnebloemen in een hoge vaas met veel water. De toegevoegde ondersteuning op de bodem van de steel kan helpen bij de top van de stengel behouden zijn stijve vorm.

Uitbreiding van het Leven

Snij de stengel in een hoek. Verwijder alle bladeren uit de omgeving van de stengel die je zal onderdompelen in water, die schimmel wordt voorkomen. U kunt ook de levensduur te verlengen door het opnieuw snijden van de uiteinden van de bloemen om de paar dagen en het water te vervangen in de vaas.

Share This Post