Index / Eten drinken / Hoe lang denk je Kook de Baby Artisjokken?

Share This Post

Eten drinken

Hoe lang denk je Kook de Baby Artisjokken?

Baby van artisjokken zijn niet echt baby's helemaal; liever gezegd, ze zijn de volgroeid, kleinere bollen die groeien op de lagere niveaus van de artisjok plant. Zoals met hun grotere broers en zussen, een groot deel van de artisjok is taai en oneetb

AdvertisementBaby van artisjokken zijn niet echt baby's helemaal; liever gezegd, ze zijn de volgroeid, kleinere bollen die groeien op de lagere niveaus van de artisjok plant. Zoals met hun grotere broers en zussen, een groot deel van de artisjok is taai en oneetbaar, maar de aanbesteding hart is zo lekker het is de moeite waard om weg te trimmen van de buitenste bladeren, in ieder geval tijdens de korte tijd van het jaar wanneer de baby artisjokken in het seizoen.

Om Kook of niet?

Sommige recepten voor de baby artisjokken roepen voor het koken van de groenten in orde gemaakt voor hen fruiten, maar andere recepten deze stap overslaan. Kokend variëren van vijf minuten tot 20 minuten of zelfs langer. In feite is het niet noodzakelijk om de baby artisjokken koken helemaal, maar dit kan ze bijzonder mals maken en ook de tijd nodig is om ze bak verkorten. Hoe langer je ze kookt, hoe zachter ze zal zijn en hoe minder tijd ze moeten bak.

Trimmen van de baby Artisjokken

Snijd ongeveer een halve inch van de bovenkant van elk kind artisjok. Dit zou de puntige toppen van de bladeren te verwijderen. Ook trimmen een beetje van de steel aan de onderkant, die zo lekker als het hart zijn, maar kan soms ook bittere smaak. Scheuren weg de top drie of vier lagen van bladeren tot je innerlijke bladeren die iets bleker van kleur en klampen zich vast meer strak naar het midden van de artisjok te bereiken. Snijd de schoongemaakte artisjok in tweeën of in vieren, afhankelijk van de grootte die het beste is voor uw recept. Baby van artisjokken meestal niet chokes, of de fuzzy stekelige lagen die groter artisjokken verbergen over hun hart hebben. Echter, af en toe een kind artisjok een vernauwing bevatten, dus als je er een te vinden, schraap het uit met een lepel.

Boiling baby Artisjokken

Bewaar de klaargestoomd artisjokken in koud water met wat azijn of citroensap totdat u klaar bent om ze te gebruiken zijn, en kook de baby in iets zure alsook om ze verkleuren te houden. De zuurgraad van het water voegt ook een beetje smaak snel marineren de bladeren als ze koken. Drain artisjokken goed na hen koken om te voorkomen dat het verdunnen van kruiden met een overmaat water tijdens het braden proces.

Sauteren en kruiden

alleen het koken is niet voldoende om de baby artisjokken volledig te verzachten en brengen hun smaak. Sauteing kookt ze op een hogere warmte omdat de olie een hogere temperatuur dan water kan bereiken. Als u nog niet de artisjokken hebben gekookt voor hen fruiten, laat ze 10 minuten te koken in de pan. Als je ze koken voor vijf minuten, bak ze gedurende vijf als goed, en als je ze koken gedurende 20 minuten, bak ze voor slechts een minuut of twee. knoflook en sjalotten toe te voegen aan de pan, samen met de baby artisjokken, en breng de schaal met citroen, limoen of balsamico azijn, evenals met verse kruiden.

Share This Post