Index / tech / Hoe kunt u uw Teveel betaalde belastingen terug Claim

Share This Post

tech

Hoe kunt u uw Teveel betaalde belastingen terug Claim

Het is niet ongewoon voor iemand om hun belastingen te veel betaalt. Fiscale wetten zijn talrijk en verwarrend en het is gemakkelijk om fouten te maken bij het invullen van de formulieren. Wanneer de Internal Revenue Service (IRS) ontdekt een individ

AdvertisementHet is niet ongewoon voor iemand om hun belastingen te veel betaalt. Fiscale wetten zijn talrijk en verwarrend en het is gemakkelijk om fouten te maken bij het invullen van de formulieren. Wanneer de Internal Revenue Service (IRS) ontdekt een individu heeft te veel betaalde belasting, is het verplicht om een ​​terugbetaling zo snel mogelijk. Wanneer de restitutie niet automatisch wordt afgegeven, zijn er een paar stappen die kunnen worden gevolgd om de controle te waarborgen zal zo snel mogelijk in de e-mail.

Vul een terugbetaling claimformulier (formulier 843) als het een algemene aanspraak op terugbetaling of een gewijzigde individuele rendement (Formulier 1040X) indien de achterstallige belastingen werden teveel betaalde als gevolg van een fout in de oorspronkelijke indiening. De formulieren kunnen gratis worden gedownload van de IRS website en uitgeprint, of ze kunnen worden besteld door te bellen naar de IRS formulieren en Bureau voor publicaties op 1-800-829-3676 (1-800-829-4059 voor TTY / TDD). Het aanroepen van de formulieren en publicaties kantoor zal betekenen van een twee of drie weken wachten voor het formulier in de e-mail worden verzonden.

Wacht 45 dagen. De IRS zal meestal verwerken vorderingen binnen 45 dagen na het indienen om te vermijden dat rente te betalen.

Neem contact op met de IRS rechtstreeks. Bel 1-800-829-1040 (1--800--829--4059 voor TTY / TDD) en praat met een medewerker van de klantenservice. Zorg ervoor dat een greep heeft niet op de rekening om wat voor reden zijn geplaatst en te informeren over de vraag of de cheque met de teruggave is verzonden. Wanneer de restitutie niet is verstuurd, kan de medewerker van de klantenservice meestal geven de cheque onmiddellijk. Het zal vier tot zes weken duren voordat de cheque aan te komen nadat de medewerker van de klantenservice vrijgeeft.

Schrijf naar de regionale IRS verwerkingscentrum. De IRS website biedt een volledige lijst van contactinformatie voor elke staat. Wees heel specifiek in de brief en leg het jaar of jaren de restitutie voor, zorgen voor kopieën van formulieren die reeds aan de IRS ingediend en omvatten alle ondersteunende documentatie die het proces zou kunnen helpen. De IRS zal reageren met een brief goed te keuren of te ontkennen uw verzoek. Indien het verzoek wordt afgewezen, zal de laatste paragraaf van de brief instructies over hoe om een ​​beroep te geven. De instructies moeten exact worden opgevolgd.

Share This Post