Index / Bedrijf / Hoe kunt u uw eigen T-shirts Maak

Share This Post

Bedrijf

Hoe kunt u uw eigen T-shirts Maak

Ik geniet van het tekenen van alle soorten dingen. Ik besloot om mijn tekening te nemen naar een nieuw niveau. Ik wilde mijn kunstwerk op een T-shirt te zien. Ik deed het onderzoek en ik heb mijn doel bereikt. Ik zal met u delen de stappen en de kost

AdvertisementIk geniet van het tekenen van alle soorten dingen. Ik besloot om mijn tekening te nemen naar een nieuw niveau. Ik wilde mijn kunstwerk op een T-shirt te zien. Ik deed het onderzoek en ik heb mijn doel bereikt. Ik zal met u delen de stappen en de kosten van het afdrukken van een van uw originele ideeën op een T-shirt.

Wat je nodig hebt

origineel idee

thumb drive

screen printer

Effen T-shirt

Tijd

Geld

Het idee dat je wilt gebruiken moet origineel zijn. Je moet je de afbeelding scannen, kunt u ofwel dit thuis als je een hoge resolutie scanner, op Office Max of Kinkos. Er zijn andere plaatsen dat het ook te doen. Ik heb Office max het meest gebruikt. Dit kan kost je ongeveer acht tot tien dollar. Zorg ervoor dat de begeleider vragen om de afbeelding op te slaan op uw USB-stick of cd. Houd in gedachten om het even wat kleur zal duurder zijn. Ik doe al zwart en wit.

Er zijn een paar verschillende manieren om af te drukken. Warmte-overdracht is goedkoper, maar de kwaliteit is niet zo goed. Als je gewoon wilt een of twee shirts gemaakt hebben dit zal waarschijnlijk wel goed. Als je wilt wat verkopen adviseer ik zeefdruk. U kunt kijken via de lokale gele pagina's en vinden bedrijven die dit doen. Het is echt trial and error. Ik heb monsters van drie bedrijven voordat ik degene die ik leuk vond. Sommige zaken zal een gratis monster te doen en sommige niet. Als je wilt om te proberen en verkopen van uw shirts adviseer ik afdrukken minstens twintig, omdat de vergoedingen die u zou kunnen kosten ongeveer $ 60,00. Er is een kunst en het scherm maken vergoeding, een run vergoeding, de kosten van het shirt en een vergoeding per shirt. Er is alleen de kunst vergoeding één keer voor elke afbeelding. Een run vergoeding is elke keer dat u afdrukt met dat beeld, een drukkerij vergoeding per shirt.

Ik koop mijn eigen shirts, want het doornemen van de printer ze je vijf dollar een shirt op te laden. Ik koop de mijne met een korting T-shirt magazijn. S & S de verkoop is een geweldige plek om zaken mee te doen. Ze zijn zeer betaalbaar en hoe meer je koopt hoe goedkoper ze zijn. Gildan is een groot merk en gebruikt over de hele wereld. Een witte vlakte T-shirt is de basis laagste prijs, als je een kleur, met lange mouwen, mouwloos wilt of getextureerde deze zullen allemaal duurder.

Zodra u klaar bent om af te drukken zijn, een plan voor het proces om een ​​week tot tien dagen, afhankelijk van hoe druk het bedrijf is. Zij zullen eerst de input van uw kunst in hun programma en eventuele gebreken aan te passen. Dan zal een scherm worden gemaakt voor uw imago. Dit is waar het kunstwerk is gebrand op een metalen scherm dat bestaat uit piepkleine gaatjes. Ze zullen je komen kijken naar een monster voordat ze de hele volgorde af te drukken meestal om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het product.

Zeefdruk is de beste proces als u wilt uw eigen shirts te verkopen aan het publiek. Warmteoverdracht als je wilt wat shirts te maken voor een speciale gelegenheid of voor een persoonlijke reden. Ik hoop dat dit heeft geholpen in someway weg naar het doel van het zien van uw idee tot leven komen op een overhemd te bereiken. Het starten van een eigen bedrijf is een heel ander artikel. Dit zal in ieder geval krijg je op het product begonnen.

Hints

Winkel rond, krijgen quotes en specifiek over wat je zoekt in kwaliteit en prijs

Vinden de lokale printers en T-shirt distributeurs

Gaan halen de shirts in plaats van de scheepvaart om geld te besparen

Zorg ervoor dat uw afbeelding is gesigneerd en gedateerd op de copy write verzekeren

Als je gaat naar deze shirts te verkopen, vraag de printer voor een bedrijf prijs

Share This Post