Index / ouderschap / Hoe kunt u helpen Shy Teens Bereid je voor High School

Share This Post

ouderschap

Hoe kunt u helpen Shy Teens Bereid je voor High School

High school kan intimiderend zijn, zelfs voor de meest uitgaande tiener. Oudere klasgenoten, verhoogde academische verwachtingen en de voortdurende wens om te passen in te zetten grote druk op kinderen en jongeren. Voor een verlegen tiener, kan de mi

AdvertisementHigh school kan intimiderend zijn, zelfs voor de meest uitgaande tiener. Oudere klasgenoten, verhoogde academische verwachtingen en de voortdurende wens om te passen in te zetten grote druk op kinderen en jongeren. Voor een verlegen tiener, kan de middelbare school in het bijzonder uitdagend zijn als ze probeert haar plek te vinden in deze nieuwe omgeving. Bereid uw verlegen tiener voor een succesvolle overgang naar de middelbare school, lang voordat ze loopt door de deuren op haar eerste dag.

Maak kennis je verlegen tiener met de school voor haar eerste dag. Woon een oriƫntatie sessie waar ze de school kunt tour en te voldoen aan haar leraren. Neem haar mee naar school sportevenementen als ze een achtste grader, zodat ze kunnen zien wat de middelbare school eruit ziet. Introduceer haar buren die de middelbare school, zodat ze een aantal bekende gezichten te vinden in de gang op de eerste dag.

Onderzoek buitenschoolse activiteiten op de middelbare school. Groepsactiviteiten met gelijkgestemde collega's kan helpen uw verlegen tiener warming-up voor nieuwe klasgenoten, volgens de website Teens Health. Het helpen van uw tiener potentiƫle activiteiten op te sporen voor de aanvang van de school kan helpen compenseren alle gevoelens van verlegenheid.

Gemak eventuele angsten over de middelbare school. De eenvoudige angst voor het onbekende zou kunnen veroorzaken verlegenheid van uw kind. Beantwoord haar vragen over de middelbare school - met haar praten over de cursussen zij zal nemen, leraren zal ze ontmoeten en kansen zij zullen genieten. Meer bekendheid met de middelbare school kan helpen haar ritme verlegenheid.

Host een get-together voor soon-to-be high school eerstejaars. Als uw tiener weet dat een aantal van haar toekomstige klasgenoten, hebben ze over tijdens de zomer om te socialiseren met uw verlegen tiener. Sinds het overwinnen van verlegenheid vergt oefening, kan een zomer bijeenkomst helpen verlichten angst als het schooljaar benaderingen.

Oefen small talk. Als uw tiener is het starten van een middelbare school waar ze weet niemand, haar helpen overwinnen van de angst om sprakeloos, wat kan leiden tot verlegenheid, volgens de Psychology Today publicatie. Praat met haar over toevallige manieren om te beginnen een gesprek met haar collega's, of ze hebben een vergelijkbaar belang, wonen in een nabijgelegen wijk of delen een wederzijdse vriend.

Inboezemen zelfvertrouwen. Als de eerste dag van de middelbare school benaderingen, bieden bemoedigende woorden, het vertellen van uw tiener dat ze gaat om uit te blinken op haar nieuwe school. Praat met haar over de vrienden - en herinneringen - ze op de middelbare school zal maken. Gaf haar een boost vertrouwen voordat de bel gaat kan haar helpen uit te breken van haar schulp en verbinden met haar leraren en leeftijdsgenoten.

Share This Post