Index / Gezondheid / Hoe kun je jezelf te vergeven

Share This Post

Gezondheid

Hoe kun je jezelf te vergeven

Voel je boos? Schande? Depressief? Zelf walging? Heb je moeite hebben om geluk te vinden? Heb je het gevoel je geen geluk verdient? De meeste mensen hebben spijt. De uitdaging is te leren hoe om te gaan met de spijt, vergeef jezelf en leren om weer g

Advertisement

Voel je boos? Schande? Depressief? Zelf walging? Heb je moeite hebben om geluk te vinden? Heb je het gevoel je geen geluk verdient? De meeste mensen hebben spijt. De uitdaging is te leren hoe om te gaan met de spijt, vergeef jezelf en leren om weer gelukkig zijn.

Wat je nodig hebt

Tijd

eerlijkheid

zelf vriendelijkheid en zelf verzorgende

ondersteuning

Je hebt een fout maakt of veel gemaakt. Misschien heeft zij aanzienlijke schade aan uw leven, huwelijk, baan, relaties, enz. Je kan heel negatief gevoel over jezelf, die nog steeds deze gebieden van je leven te bewerkstelligen, als geluk gevoel een strijd is geworden veroorzaakt. Schande, wanhoop, spijt, machteloosheid, negatief, hopeloos, depressief, kan slechts een paar van de negatieve gevoelens die je ervaart over uzelf en het leven.
Als dit u beschrijft, is de eerste stap leren hoe je jezelf te vergeven.Ten eerste, begrijpen het verschil tussen vergeven en vergeten. Vergeet betekent dat het geheugen is vervaagd of verdwenen. Het zal waarschijnlijk onmogelijk te vergeten. Dit geldt vooral als de gevolgen zijn groot en worden herhaaldelijk ervaren. bijvoorbeeld als een scheiding opgetreden als gevolg van uw daden, u zult het verlies dagelijks ervaren. Vergeten niet hoeft op te treden om te vergeven.

Accepteren wat er is. In plaats van te proberen te vergeten, leren accepteren. Vraag jezelf af wat er is gebeurd en waarom. Neem verantwoordelijkheid voor je daden.

Next, om vergeving vragen van anderen. Probeer weer goed naar die u onrecht hebben aangedaan te maken. Leg uit wat je hebt gedaan, waarom het verkeerd is en wat u anders doen om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt. Begrijp dit misschien niet de personen die gevoelens of respons of eindresultaat veranderen. Je bent goed te maken naar de andere persoon te helpen weet dat je verantwoordelijkheid nemen en excuses voor je daden. De verontschuldiging is voor hen en niet jij. Hopelijk zal het hen en je minder boos maken, maar het primaire doel is om de andere persoon voelen zich meer op hun gemak.

Vervolgens leren hoe je jezelf te vergeven. Zelf haat, schaamte, schuld al zijn gevoelens die zich voordoen om te helpen een mens begrijpen dat ze iets verkeerd hebben gedaan en zijn bedoeld om te voorkomen dat ons van het herhalen van de actie. Het is vergelijkbaar met fysieke pijn. Als je je hand op de brander, trek je terug. Je zal twee keer nadenken over het weer te doen, afhankelijk van het geheugen van de ervaring. Emotionele pijn heeft hetzelfde effect. Als u last krijgt van deze gevoel, vraag jezelf af of je nog steeds hetzelfde gedrag herhalen. Als u bent, zal de emotionele pijn voort te zetten. Als u nog niet bent, bepalen wat u positief aan het doen zijn in plaats daarvan.

Neem een ​​eerlijke blik op wat er is gebeurd en waarom. Bepaal wat u hebt gedaan om het probleem op te lossen voor jezelf. Hebt u opgegeven of zijn je twee keer zo hard werken om de problemen die het gevolg repareren. Je moet twee keer zo hard werken om de problemen op te lossen. Kijk voor alle haalbare oplossingen. Vraag om hulp van anderen.Accepteer dat je een mens bent. Accepteer dat je een fout hebt gemaakt. Goedmaken aan anderen. Samen de resterende stukken en iets sterker en beter te maken. Kijk naar de ervaring als een kans om te bouwen iets nieuws en geweldig. Stop met negatief denken en iets positiefs uit de ervaring om groei en positieve verandering te creëren te vinden.

Elke dag moet worden gezien als een nieuwe kans om te blijven bouwen aan een beter, sterker en gelukkiger je. Geloof in jezelf. Stak 100% inzet of meer. Weten dat geluk is er voor u, wanneer u stopt met het bestraffen van jezelf.Zoek professionele hulp om te helpen bij hoe te beginnen of voort te zetten het proces van zelf vergeving.

Seek zelfhulp door middel van boeken ontworpen om zelfvergeving onderwijzen.
http://astore.amazon.com/onlinetherapy-20/104-7692773-8259118?%5Fencoding=UTF8&node=7

Share This Post