Index / Persoonlijke financiën / Hoe kun je je kwalificeren voor Voedselbanken

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe kun je je kwalificeren voor Voedselbanken

Communautaire voedselbanken melden doorgaans een grotere vraag naar noodhulp in tijden van hoge werkloosheid en de economische neergang. Terwijl sommige voedselbanken iedereen in nood zal helpen, sommige hebben hun eigen in aanmerking te komen richtl

AdvertisementCommunautaire voedselbanken melden doorgaans een grotere vraag naar noodhulp in tijden van hoge werkloosheid en de economische neergang. Terwijl sommige voedselbanken iedereen in nood zal helpen, sommige hebben hun eigen in aanmerking te komen richtlijnen. Veel richtlijnen gebruik inkomen ingesteld door het Amerikaanse ministerie van Landbouw, terwijl andere beperkingen residency. Sommige vereisen een verwijzing van een community menselijke diensten agentschap.

Inschrijving in Qualifying Programs

In de meeste gebieden, deelname aan een door de overheid gefinancierde programma voor bijstand in aanmerking komt u automatisch in te schrijven bij een lokale voedselbank website. Qualifying programma's omvatten Tijdelijke Hulp aan behoeftige gezinnen, Supplemental Nutrition Assistance Program, Medicaid en Supplemental Security Income. In sommige gebieden, in aanmerking komen als u bent ingeschreven in de Low Income Energy Assistance Program. Over het algemeen moet u een bewijs van inschrijving in ten minste één van deze programma's, of een bewijs van inkomen, dat inkomsten uit arbeid, werkloosheidsvergoedingen of uitkeringen van sociale zekerheid kunnen tonen.

Basic Subsidiabiliteitscriteria

Hoewel de criteria kunnen verschillen, zullen de meeste lokale voedselbanken vragen om een ​​identiteitsbewijs met foto, zoals een rijbewijs, en het bewijs dat u woont in het gebied waar ze serveren. Voor het bewijs van ingezetenschap, kunt u een energierekening of huren ontvangst te tonen. In sommige gebieden, zal voedselbanken vragen voor de geboorteakte, immunisatie record of verzekeringskaart voor elk kind in het gezin de eerste keer dat je eten krijgt.

geen garanties

Vanwege de grote vraag, de meeste voedselbanken wil haar klanten de mogelijkheid te zetten afspraken. De meeste willen gezinnen voldoende voedsel per persoon te geven aan de laatste paar dagen. Hoe vaak doen ze het hangt af van de huidige middelen dat voedsel bank. Niet alle voedselbanken kunnen levensmiddelen aanbieden aan behoeftige gezinnen elke week. Sommigen hebben alleen genoeg voedsel beschikbaar voor gratis tassen boodschappen te verspreiden op een bi-wekelijkse of maandelijkse basis.

Emergency Needs

De Emergency Food Assistance Program is een federaal gefinancierd voedselprogramma die ook kan helpen met een laag inkomen Amerikanen. De inkomsten kappen verschillen, afhankelijk van de staat. Bijvoorbeeld, in 2014, een gezin van vier personen in Morgantown, Pennsylvania, met een maandelijkse limiet inkomen van $ 2881, kwalificeerde voor noodgevallen boodschappen. In Larimer County, Colorado, de maandelijkse limiet inkomen voor hetzelfde aantal mensen was $ 3.631.

Share This Post