Index / Gezondheid / Hoe kun je je kwalificeren voor Lap-Band chirurgie met United Health Care

Share This Post

Gezondheid

Hoe kun je je kwalificeren voor Lap-Band chirurgie met United Health Care

Lap-band chirurgie is een minimaal invasieve chirurgische procedure die inhoudt aandraaien het bovenste deel van de maag met een band aan voedselopname regelen. Hierdoor kunt u gewicht te verliezen na verloop van tijd door het beperken van de hoeveel

Advertisement

Lap-band chirurgie is een minimaal invasieve chirurgische procedure die inhoudt aandraaien het bovenste deel van de maag met een band aan voedselopname regelen. Hierdoor kunt u gewicht te verliezen na verloop van tijd door het beperken van de hoeveelheid voedsel die je nodig hebt om te eten om te voelen tevreden en vol. Deze operatie wordt uitgevoerd op personen die klinisch zwaarlijvig zijn niet in staat om gewicht te verliezen alleen door middel van training en voeding. Lap-Band chirurgie kan kosten overal van $ 20.000 tot $ 50.000, afhankelijk van medische faciliteit en locaties. Een manier van financiering van deze vorm van chirurgie is door middel van een zorgverzekeraar. United Health Care is een verzekeringsmaatschappij die Lap-Band chirurgie financiert. Echter, dit bedrijf heeft zijn eigen medische criteria je moet voldoen om in aanmerking te komen.

Weeg jezelf en bereken uw body mass index (BMI). U moet 100 pond of meer boven het ideale lichaamsgewicht te wegen of een BMI van 40 of meer in aanmerking te komen voor United Health Care voor Lap-Band chirurgie te dekken. Zie bronnen hieronder voor een link over hoe je je body mass index te berekenen.

Leveren het bewijs van ziekten die samenhangen met uw overgewicht. United Health care zal Lap-Band chirurgie te dekken als je ze het bewijs kan aantonen dat gewichtsverlies nodig is als gevolg van ziektes die verband houden met uw overgewicht. Deze omvatten medische problemen zoals slaap apnea, hypertensie, diabetes en andere aandoeningen.

Zorg voor United Gezondheidszorg met gedocumenteerd bewijs dat aantoont u te zwaar zijn geweest gedurende ten minste vijf jaar of meer. Vraag uw arts om u te voorzien van een kopie van uw medisch dossier vertoning van uw gewicht in de afgelopen vijf jaar.

Zorg voor United Health Care met documentatie waaruit blijkt je gewicht-verlies programma's hebben geprobeerd en mislukt. Maak een pakket of document waarin alle van uw medisch toezicht of zelfbeheerste gewichtsverlies pogingen en hun resultaten. Dit zal helpen het verhogen van uw kwalificaties en de kans op het krijgen van verzekerd voor de Lap-Band chirurgie.

Share This Post