Index / Onderwijs / Hoe krijg je gratis en betaalde Firefighter Training klassen

Share This Post

Onderwijs

Hoe krijg je gratis en betaalde Firefighter Training klassen

Werken bij een brandweer training divisie, ben ik voortdurend ondervraagd over training, waar, waarom's, hoe's, enz opleiding tot brandweerman kost veel zelf inzet, tijd en geld. Deze lessen zijn niet goedkoop. Gelukkig waar ik werk zijn we in staat

Advertisement

Werken bij een brandweer training divisie, ben ik voortdurend ondervraagd over training, waar, waarom's, hoe's, enz opleiding tot brandweerman kost veel zelf inzet, tijd en geld. Deze lessen zijn niet goedkoop. Gelukkig waar ik werk zijn we in staat om te trainen voor geen kosten of een lage nominale vergoeding te geven. Sommige klassen je zou niet bat oog op het betalen van bijna $ 200 per klas. En dat is slechts een start tarief. Hoe geavanceerder de klas, hoe meer je gaat uit je eigen zak te betalen. Verwacht niet dat uw werkgever of perspectief werkgever de rekening betalen. Wat je geeft aan vastleggings- en kosten zullen worden beloond in de vooruitgang van de positie of prioriteit te huren.

Eerste stap controleert wat nodig. Zoek uit waar je wilt werken en contact opnemen met hun opleiding officier of kapitein. De meeste brandweerkorpsen zullen iemand die verantwoordelijk is voor het houden van de opleiding administratie en opleiding eisen up-to-date te hebben. Dit zijn de experts. Wees niet bang om te bellen en vragen te stellen zijn. Vertel hem dat je geïnteresseerd bent in het werken met hun afdeling zijn, maar moeten hun certificatie-eisen kennen. Als je eenmaal weet wat er van je dan de zoekactie te starten u.

Tweede stap is te kijken naar wat voor u beschikbaar is. Neem contact op met uw lokale brandweer en zien of ze hebben een vrijwilliger programma. Veel van de lokale overheden of provinciale overheden zal train je een vrijwilliger brandweerman gratis geworden. Het enige wat je hoeft te doen is de tijd en moeite. Onze lokale programma vereist ten minste 160 uur van persoonlijke betrokkenheid tijd om een ​​opleiding tot brandweerman te worden. Uit onze Basic Academy kom je weg met de volgende certificaten:

NWCG cursussen *:
I-100 Inleiding tot de ICS
I-200 Basic ICS
Basic 32 (USFS equivalent aan een basis brandweerman training)
S-130 Firefighter Type 1
S-190 Inleiding tot Wildland Fire Behavior
S-212 Wildland Fire Kettingzagen

California State Fire Marshall Cursussen:
Besloten Space Awareness
Hazardous Materials First Responder

Diverse cursussen:
Snelle Interventie Crew Tactics
EMS First Responder

* NWCG cursussen worden erkend door de federale departementen daarom is een erkende formele cursus in de Verenigde Staten van Amerika.

Derde stap is het controleren van uw lokale gemeenschap hogeschool of universiteit. Veel van deze cursussen zijn goedgekeurd als curriculum om les te geven in een formele educatie centrum. Sommige hogescholen of universiteiten kunnen ook een soort brand wetenschap programma die u kunt nemen.

Vierde stap is kijken online. Met een druk op de technologie zijn er up and coming brand cursussen die online kunnen worden genomen. Zorg ervoor dat deze zijn legit cursussen door uw afdeling geaccepteerd. Als u niet zeker bent bellen met de website en vragen of contact opnemen met de training officer of Kapitein bij die afdeling en vragen of ze het curriculum te aanvaarden. Sommige kan lastig zijn, zoals; de IS-200 cursus aangeboden door FEMA op hun website wordt soms door de lokale afdelingen aanvaard, maar is geen equivalent voor de I-200 Basic ICS klasse vereist door CAL FIRE. Ik heb in dit artikel links naar een aantal gratis cursussen die u kunt nemen die u kunnen helpen op je reis inbegrepen.

Share This Post