Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe krijg je een Wolf Fluit in Ragnarok

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe krijg je een Wolf Fluit in Ragnarok

"Ragnarok Online" is een massively multiplayer role playing game, of MMORP voor kort. Eén van de doelen van dit spel, waarin je kuilen tegen monsters en rivaliserende spelers in een fantasiewereld, staat bepaalde functiebenamingen verdienen. De

Advertisement"Ragnarok Online" is een massively multiplayer role playing game, of MMORP voor kort. Eén van de doelen van dit spel, waarin je kuilen tegen monsters en rivaliserende spelers in een fantasiewereld, staat bepaalde functiebenamingen verdienen. De Wolf Fluit wordt toegekend aan spelers die de titel hebben verdiend "Ranger." De Ranger functietitel quest moet u drie tests in de Turtle Island gebied van het spel.

Ga naar Turtle Island. Zorg ervoor dat uw gewicht is 0 aanmerking te komen voor de quest.

Praat met de Survival Instructor in Alberta. Vertel hem dat je wil van baan te veranderen en ga akkoord met de test. U ontvangt Fly Wings, 500 Arrows en één test boog.

Fly to the Test Instructor met je Fly Wings. Hij zal je vertellen dat hij is hongerig en wil een vleugel van Dragonfly.

Dood een libelle en presenteren aan de Test Instructor. Hij zal u op uw Ranger Job Quest.

Voer de test te wachten pub en wachten op je beurt.

Voltooi de eerste test waar je vijftien vijanden van de "Poring" species moet doden.

Voltooi de tweede test waar je traps moeten instellen en maak kennis met de instructeur binnen drie minuten.

Voltooi de derde test waar je een wolf moet beheersen om een ​​bom te verwijderen. Zorg ervoor dat u op de proef supervisor praten binnen drie minuten na het invullen van uw vorige test. Na voltooiing, spreken met de promotor om opnieuw te worden omgevormd tot een Ranger en bekroond met een Sniper Goggle, One Green Apple Ring, en één Wolf Flute.

Share This Post