Index / Huis / Hoe krijg je een Verbrande Grease Geur Uit een Kitchen

Share This Post

Huis

Hoe krijg je een Verbrande Grease Geur Uit een Kitchen

Wanneer u frituren, kan uw keuken snel worden ingehaald door een sterke verbrande vet geur. De geur is moeilijk te verwijderen, kunnen verplaatsen naar andere delen van het huis en kan blijven hangen gedurende enkele dagen als ze niet goed behandeld.

AdvertisementWanneer u frituren, kan uw keuken snel worden ingehaald door een sterke verbrande vet geur. De geur is moeilijk te verwijderen, kunnen verplaatsen naar andere delen van het huis en kan blijven hangen gedurende enkele dagen als ze niet goed behandeld. Luchtverfrissingsinrichting sprays zijn een optie als je in een snuifje, maar houd in gedachten dat deze alleen de geur te maskeren in plaats van daadwerkelijk te verwijderen. Gelukkig, andere goedkope opties zijn beschikbaar om uw huis ruikt weer fris en schoon.

Wat je nodig hebt

  • Pan

    witte azijn

    Bakpoeder

    Bowls

    Spuitfles

Simmer een pan gevuld met ongeveer 2 kopjes water tot 1/2 kopje witte azijn. Doe dit terwijl u kookt bij de voorbereiding van een maaltijd die vet gebruikt, en ook te gebruiken als nodig is om een ​​overblijfsel verbrande vet geur uit uw keuken ruimte te trekken.

Giet witte azijn in een spuitfles en mist de gehele keuken. De azijn spray de lucht ontsmetten, het verwijderen van de verbrande vet geur in plaats van maskeren.

Plaats over drie kommen elk gevuld met 1 kopje zuiveringszout in de buurt van de keuken naar de kamer verder te ontsmetten. Als de geur zij heeft gemaakt in andere delen van het huis, plaats kommen van zuiveringszout in deze kamers ook.

Share This Post