Index / Bedrijf / Hoe krijg je een Sears Preferred Lidmaatschap

Share This Post

Bedrijf

Hoe krijg je een Sears Preferred Lidmaatschap

Een Sears voorkeur lidmaatschap is een andere naam voor Sears 'Your Rewards programma. De beloningen programma is gratis en biedt exclusieve aanbiedingen en kortingen bij Sears winkels en bij Sears 'members-only website. Sears biedt geprefereerde lid

Advertisement

Een Sears voorkeur lidmaatschap is een andere naam voor Sears 'Your Rewards programma. De beloningen programma is gratis en biedt exclusieve aanbiedingen en kortingen bij Sears winkels en bij Sears 'members-only website. Sears biedt geprefereerde lidmaatschap frequent Sears shoppers alleen op uitnodiging, en het is alleen beschikbaar in bepaalde gebieden. Als u nog niet uitgenodigd om de Sears deelnemen Uw Rewards programma, kunt u bellen met de Sears beloont hot lijn naar een uitnodiging voor het lidmaatschap programma voorkeur aan te vragen.

Bel de Sears voorkeur lidmaatschap warme lijn op 800-960-9405.

Luister naar de touch-tone aanwijzingen. Selecteer de optie met een vertegenwoordiger te spreken.

Vertel de medewerker van de klantenservice die u wilt om de gewenste programma Sears te sluiten. Hoewel het lidmaatschap is alleen op uitnodiging, de Sears vertegenwoordiger zal uw informatie. In de meeste gevallen zal Sears nodigen u uit om het programma aan te sluiten op een later tijdstip als deze beschikbaar is in uw omgeving.

Share This Post