Index / wettelijk / Hoe krijg je een publicatie Scheiding in Georgië

Share This Post

wettelijk

Hoe krijg je een publicatie Scheiding in Georgië

Soms is een paar is gescheiden een lange tijd voordat iemand bestanden voor echtscheiding. Omdat de twee niet altijd in contact met elkaar is het mogelijk dat beide partijen niet in Georgia langer. Als je geen idee hebt waar uw echtgenoot is, het ind

Advertisement

Soms is een paar is gescheiden een lange tijd voordat iemand bestanden voor echtscheiding. Omdat de twee niet altijd in contact met elkaar is het mogelijk dat beide partijen niet in Georgia langer. Als je geen idee hebt waar uw echtgenoot is, het indienen voor een publicatie echtscheiding is de makkelijkste manier om het probleem op te lossen zonder het doen van een uitgebreide zoektocht die nergens kunnen leiden.

Ga naar het gerechtsgebouw en pak de betwiste scheiding pakket van de griffier. Dit pakket zal u vertellen welke informatie nodig is van u om u een scheiding te verlenen.

Teken een beëdigde verklaring waarin staat dat je niet weet waar uw echtgenoot woont en dat je eerlijk geprobeerd (met bewijs, zoals terug gecertificeerde mail naar haar laatst bekende adres, of verklaringen van een privé-detective) tot haar huidige locatie te zoeken. Op de verklaring moet u het laatst bekende adres van uw echtgenoot te bieden.

Dien een motie om de verdachte, uw echtgenoot te dienen, door de aankondiging van de publicatie in de krant. Dit zal nodig hebt met uw verklaring van beëdigde verklaring in te dienen.

Run je advertentie in de krant gedurende vier opeenvolgende weken, zodra de rechter verleent uw beweging. Als uw echtgenoot geen antwoord bestand, kunt u een scheiding worden verleend 60 dagen vanaf het moment van de eerste dag van uw advertentie in de krant, maar je moet een terechtzitting bij te wonen voordat u de scheiding zal worden verleend.

Hints

In een echtscheiding door publicatie in Georgië, kan de rechtbank niet award alimentatie, kinderbijslag of eigendom buiten Georgië, volgens de website van de toestand van de Southern Gerechtelijke Kring.

Share This Post